Hesabım
    Kate Winslet ve Saoirse Ronan'lı "Ammonite"dan Yeni Görsel Geldi

    Yönetmen Francis Lee, Amonite hakkında konuştu.

    Yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan "Ammonite"ın yönetmeni Francis Lee, Empire Magazine'e röportaj verdi. Kate Winslet ve Saoirse Ronan'ı başrolüne alan Ammonite hakkında konuşan yönetmen, insan ilişkileri konusuna ilgisinden bahsetti. Ayrıca filmden bir de Winslet'lı görsel paylaşıldı. 

    God's Own Country ile ilk uzun metraj filmini yöneten Francis Lee, ikinci uzun metrajı olan Ammonite ile karşımıza çıkıyor. İki yıldız oyuncuyu bir araya getiren Ammonite hakkında Lee röportajda şu sözleri sarf etti: "Derin ve içten gelen insan ilişkileri beni büyülüyor. Hikayede peşinden gittiğim şeylerden biri aynı cinsiyetten olan insanların ana sorunları cinsel zorluklar olmadan romantik bir ilişkiyi keşfedebilmeleri." Yani Ammonite'da yalnızca cinsel bir keşfi izlemeyeceğiz. Marry Anning ve Charlotte Murchison arasında romantik ilişkiyi keşfedeceğiz.

    Ammonite'ın konusu ise şöyle: Fosiller üzerinde çalışan bir bilim insanı olan Mary Anning, hasta olan annesi ile ilgilenmektedir. Annesinin bakımını sağlamak için turistlere fosil satmayı planlar. Bu sırada Mary, zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alır. Adam, Mary’den karısı Charlotte Murchison'un bakımını üstlenmesini ister. Teklifi geri çevirmeyi göze alamayan Mary, başlarda istenmeyen misafiriyle çatışır. Sosyal sınıfları ve kişilik farklılıkları nedeniyle sorunlar yaşayan Mary ve Charlotte, birlikte zaman geçirdikte aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar.

    Filmin oyuncu kadrosunda Kate Winslet ve Saoirse Ronan'ın yanı sıra, Harry Potter serisinden tanıdığımız geçtiğimiz günlerde Killing Eve'deki performansıyla BAFTA TV ödülüne layık görülen Fiona Shaw; Romanyalı oyuncu Alec Secareanu; İskoçya Kraliçesi Mary, On The Road, Love & Marriage gibi yapımlarda karşımıza çıkan James McArdle, Gemma Jones gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top