Hesabım
    Zendaya ve John David Washington, Sam Levinson ile Gizlice Film Çekmiş!

    Malcolm & Marie filminin ayrıntıları su yüzüne çıktı.

    Yıldız oyuncular Zendaya ve John David Washington, Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson ile birlikte gizlice çektikleri filmi tamamladılar. Coronavirüs karantinası sırasında çekilen film "Malcolm & Marie" adını aldı. Zendaya, filmden ilk kareyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Daha önce duyurusu yapılmayan romantik film "Malcolm & Marie"nin ilk ayrıntıları paylaşıldı. Deadline'ın haberine göre, Spider-Man serisi, The Greatist Showman gibi yapımların yıldız oyuncusu Zendaya ile Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet ile karşımıza yeniden çıkacak olan John David Washington filmin başrolünü üstleniyor. Zendaya'nın rol aldığı HBO dizisi Euphoria'nın yaratıcı ismi Sam Levinson, filmin yönetmen koltuğuna oturdu.

    Açıklamalara göre, 16 Mart'ta çekimleri durdurulan Euphoria'nın ardından Sam Levinson yeni bir senaryo yazmaya başlamıştı. Bu senaryonun taslaklarını bitirmesi yalnızca 6 gününü aldı. Levinson, Malcolm karakterini John David Washinton'ı hayalinde canlandırarak kaleme almıştı. Söylenenlere göre Malcolm & Marie, geçtiğimiz yıla damgasını vuran Marriage Story ile benzerlikler taşıyor. Ayrıca dünyanın şimdilerde içinde bulunduğu durum ve kazanılan yeni deneyimler de filme aktarıldı.

    Malcolm & Marie'nin çekimleri 17 Haziran ile 2 Temmuz arasında tamamlandı. Çekimler Kaliforniya, Carmel'da gerçekleştirildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top