Hesabım
    Gillian Jacobs Başrollü "I Used To Go Here"dan Fragman Geldi

    Komedi filmi I Used To Go Here'dan fragman paylaşıldı.

    Community'nin yıldız oyuncusu Gillian Jacobs'ın başrolünü üstlendiği komedi filmi "I Used To Go Here"dan fragman paylaşıldı. Kris Rey'in yönetmen koltuğuna oturduğu I Used To Go Here'ın fragmanında, 30'lu yaşlarındaki bir kadının, üniversitesine geri dönüp şimdiki gençlere ayak uydurma ve uyduramama sürecini izliyoruz.

    I Used To Go Here'ın konusu ise şöyle: 35 yaşında bir yazar olan Kate'in hikayesi, kitabını yayınlamasıyla başlar. Kate, okul zamanlarında hoşlandığı eski profesörü tarafından konuşma yapması üzerine okula bir davete çağırılır. Bu sırada Kate'in kitabının tanıtım turu iptal edilir ve kendine güveni yerle bir olur. Kate, moralini düzeltmek için okul davetini kabul eder. Ama buraya gittiğinde kendini üniversiteli öğrencilerin ergence sorunları içerisinde bulur. Artık profesörün favori öğrencisi değildir. Kate'in geçmişini gözden geçirip geleceğini yeniden inşa etmesi gerekmektedir.

    Komedi türündeki filmin yönetmen ve senarist koltuğuna Unexpected ve Empire Builder yapımlarıyla tanınan Kris Rey oturuyor. I Used To Go Here'ın oyuncu kadrosunda başta Gillian Jacobs olmak üzere Flight of The Conchords, What We Do In The Shadows, Legion gibi yapımların yıldızı Jemaine Clement; Kate Micucci, Hannah Marks, Jorma TacconeZoe Chao gibi isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını, Brooklyn Nine Nine'ın yıldızı Andy SambergAkiva Schaffer ve Jorma Taccone üstleniyor.

    I Used To Go Here'ın SXSW Festivali'nde prömiyerini yapması planlanıyordu. Film 7 Ağustos tarihinde dijital olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top