Hesabım
    İstanbul Film Festivali Biletleri Satışa Açıldı!

    39. İstanbul Film Festivali Ulusal Uzun ve Kısa Metraj Yarışması için geri sayım başladı.

    39. İstanbul Film Festivali, izleyici karşısına çıkmaya hazır! Bu yıl coronavirüs salgını nedeniyle gecikmeli de olsa Ulusal ve Ulusal Kısa Film Yarışması gerçekleştiriliyor. Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi açık hava sineması aracılığıyla filmler izleyici karşısında olacak. Resmi olarak duyurulanlara göre biletler bugün satışa çıkarıldı!

    İKSV tarafından düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklerini alan 39. İstanbul Film Festivali Ulusal ve Ulusal Kısa Film Yarışması filmleri için biletler bugünden itibaren satışta olacak. Yarışma kapsamında 11 uzun metraj film ile 12 kısa metraj film gösterime sunulacak. Filmler Sakıp Sabancı Müzesi'ne kurulacak olan açık hava sinemasında her gece 21.00'da izleyicileriyle buluşacak. Aynı zamanda filmler aynı tarihlerde online olarak izlenime açılacak.

    Biletleri bugün 10.30'dan itibaren satışa çıkarılacak olan 39. İstanbul Film Festivali'nin uzun metraj yarışma filmleri şöyle açıklandı:

    39. İstanbul Film Festivali Yarışması, 17 ile 28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Biletler filmonline.iksv.org adresi üzerinden alınabiliyor. Aynı zamanda online gösterimler de bu adres üzerinden gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top