Hesabım
    HBO Max "When Katie Met Cassidy"yi Filme Uyarlıyor

    HBO Max, When Katie Met Cassidy kitabını romantik komedi filmine uyarlıyor!

    Mayıs'ta açılışını yapan iddialı streaming platformu HBO Max, Camille Perri'nin romanı "When Katie Met Cassidy"yi filme uyarlama kararı aldı. Romantik komedi filmi bir queer aşk hikayesini odağına alacak. Kitabın yazarı Camille Perri aynı zamanda kitabını senaryoya dönüştürecek.

    HBO Max, streaming savaşlarının güçlü bir tarafı olmak için yeni projeler üretmeye devam ediyor. Henüz açılalı 2 ay olmasına rağmen, en büyük streaming platformları olan Netflix ve Disney+ ile yarışa girmeyi başardı. HBO Max'in yeni film projesi "When Katie Met Cassidy" olacak. Kitabın yazarı Camille Perri bu konuda şu sözleri sarf etti: "Bu queer aşk hikayesini genel kitleye taşıyacak olmaları nedeniyle 42 ve HBO Max ile çalışacağım için heyecanlıyım. Popüler kültürün kadının kendi cinselliğini kendinin belirlemesini ve cinsiyet rollerini kucakladığı zamanlarda, bu filmin hetero ve queer izleyicilerin kalplerini ve zihinlerini kazanacağını düşünüyorum."

    When Katie Met Cassidy kitabının konusu ise şöyle: Başlarda ikisi de diğeri hakkında ne yapacağını bilmiyordu. Ama sonraları karşı konulamaz yakınlaşmaları, seks ve aşk hakkında daha önce bildikleri her şeyi sorgulamalarına neden olacaktır. When Katie Met Cassidy, toplumsal cinsiyet ve cinsellik hakkında bir romantik komedi. Ayrıca kim olduğumuzu anlamak üzere gerçek isteklerimizin peşinden gitmenin önemini anlatıyor.

    Filmin yapımcılığını Ben Pugh ve Charlie Morrison üstlenecek. Yürütücü yapımcı ise Claudia Shin olacak. Ancak henüz yönetmen ve oyuncular konusunda bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top