Hesabım
    Elizabeth Debicki, Christopher Nolan ve "Tenet" Hakkında Konuştu

    Elizabeth Debicki, Tenet setinde neler olduğundan bahsetti.

    Usta yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi "Tenet"ten yeni ayrıntılar geldi. Film, vizyona girme hazırlığını sürdürürken başrol oyuncularından Elizabeth Debicki, Tenet'ten ve film setinden bahsetti. Söylediklerine göre Nolan, seti blockbuster bir filmin setiymiş gibi donatmamış. Bunun yerine düşük bütçeli gibi görünen indie bir set tasarımı yapılmış.

    Robert Pattinson, John David Washington ve Elizabeth Debicki'nin başrolünde bulunduğu Tenet filmi bir süredir vizyona girmeye çalışıyor. Warner Bros son olarak filmin Ağustos ortalarında vizyona girmesine kesin olarak karar verdi. Bu sırada Elizabeth Debicki, Variety ile konuştu ve film hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Debicki şu sözleri sarf etti: "O (Nolan) hem karmaşık düşünceler içeren hem de eğlendirip bunu erişilebilir hale getirebileceği bir film yapabilme yeteneğine sahip. Neredeyse indie bir setmiş izlenimi vardı. Chris çok hızlı çalışıyor. Zaman ve enerjiyi doğru şekilde harcıyor. Hiç gereksiz bir şey yok. Mütevazi ve ortak çalışma yürüten biriydi. Kesinlikle beni bir insan ve oyuncu olarak güçlendirdi."

    Tenet'in temasının zaman olduğu biliniyor. Tenet, vizyona girene kadar konusu tam olarak açıklanmayabilir. Christopher Nolan, her zaman olduğu gibi gizemini korumaya devam ediyor. Tenet hakkında olan bir teori de, filmin Inception evreninde geçtiği. Bir diğer teori de karakterlerin zamanda yolculuk yaparak savaş dönemine gidecek olması. Ancak Robert Pattinson bu teoriyi yalanlamıştı.

    Oyuncu kadrosunda Robert PattinsonJohn David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh gibi başarılı isimlerin yer aldığı Tenet, 12 Ağustos'ta tüm dünyada vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top