Hesabım
    Tom Holland, Nathan Drake'e Dönüşmeye Başladı!

    Tom Holland, Uncharted imajını paylaştı.

    Uzun süredir sürekli olarak yönetmen değiştiren Uncharted uyarlaması sonunda hayata geçirilecek gibi görünüyor. Filmin başrolünde bulunan yıldız oyuncu Tom Holland, canlandıracağı karakter olan Nathan Drake imajını sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Uncharted filminden yeni bir detay geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Tom Holland, isim vererek paylaşım yapmasa da, yaptığım paylaşımın genç Nathan Drake ile ilgili olduğu anlaşıldı. Holland, Instagram hikayesinde yeni Nathan Drake saçını paylaştı.

    Coronavirüs salgınının patlak vermesinden ve tüm dünyanın karantinaya alınmasından hemen önce Uncharted çekimlerine başlanmıştı. Ancak yıllardır süren Uncharted şanssızlığı nedeniyle, çekimler yalnızca 1 gün yapılabildi. Öncesinde ise onlarca kez yönetmen değişikliğine gidildi. Fikir ilk ortaya çıktığında yönetmenin David O. Russell olacağı açıklanmıştı ama sürekli değişiklik yapılması Russell'ı projeden uzaklaştırdı ve yerine Neil Burger geçti. Burger 2012'de projeyi bıraktı ve 2014'te Seth Gordon projeye dahil edildi. Gordon şaşırtmayan bir hareketle 2015 yılında ayrılınca 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Dan Trachtenberg, 2019 yılında bu listeye dahil olup çekildikten sonra Travis Knight Uncharted yönetmeni oldu ama bu durum da çok kısa sürdü. Son olarak ise  Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi yapımlardan tanıdığımız Ruben Fleischer ile anlaşma sağlandığı açıklanmıştı.

    Uncharted'ta Tom Holland, Nathan Drake'e hayat verecekken Mark Wahlberg, Victor Sullivan karakterine hayat verecek. Uncharted oyunlarında Nathan'ı orta yaşlarda, Sully'yi ise 60'lı yaşlarında görmüştük. Ancak film, karakterlerin gençlik dönemlerine gidecek. Uncharted'ın oyun serisi, Naughty Dogs isimli oyun firmasının en iyi işlerinden biri. Son olarak 2016 yılında Uncharted 4: A Thief’s End isimli oyunu piyasaya sunulan Uncharted'ın beyaz perde uyarlamasında Holland ve Wahlberg'ün yanı sıra Antonio Banderas, Sophia Ali ve Tati Gabrielle yer alacak. Üç oyuncunun rolleri henüz resmi olarak açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top