Hesabım
    Oyuncu Kelly Preston Hayatını Kaybetti

    John Travolta'nın eşi Kelly Preston, kansere yenik düştü.

    Kelly Preston, bir süredir mücadele ettiği göğüs kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Hastalığa yenik düşen 57 yaşındaki oyuncu Preston'ın ölüm haberi bu sabah saatlerinde paylaşıldı. 1991 yılından bugüne yıldız oyuncu John Travolta ile evli olan Kelly Preston, son olarak Gotti filminde görülmüştü.

    Jerry Maguire, For Love Of The Game, Sky High, Nothing To Lose, SpaceCamp ve Twins filmleriyle tanınan Kelly Preston, hayata veda etti. Göğüs kanseri nedeniyle yaşamını yitiren Preston'ın John Travolta ile birlikle iki çocuğu bulunuyordu. Aynı zamanda en büyük oğulları Jett Travolta da 2009 yılında hayatını kaybetmişti. Travolta, eşinin ölümünü sosyal medya üzerinden duyurdu ve şu sözleri sarf etti: "Güzel eşim Kelly'nin iki yıldır savaş verdiği göğüs kanseri nedeniyle hayatını kaybettiğini sizlere bildiriyorum. Cesur bir şekilde sevgiyle birlikte savaş verdi ve çok kişi tarafından destek gördü. Ailem ve ben MD Anderson Kanser Merkezi'ndeki doktorlara ve hemşirelere, yardımcı olan tüm hastanelere, ayrıca yanında olan arkadaşlarına ve sevdiklerine sonsuza kadar minnettar kalacağız.."

    Kelly Preston, kariyerine 1985 yılında Mischief yapımı ile başlamış ve birçok televizyon dizisiyle yoluna devam etmişti. 1987 yılında John Travolta ile The Experts setinde tanışmış ve 1991 yılında evlenme kararı almışlardı. Preston'ın ailesi People'a konuşarak, iki yıllık kanser mücadelesini gizli tuttuklarını, şimdi ise gözlerden uzak bir şekilde yas tutmak istediklerini söylediler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top