Hesabım
    Josh Cooley, Universal İçin "Little Monsters" Filmini Yönetecek

    Josh Cooley'nin gelecek projeleri arasına yenisi eklendi.

    Toy Story 4'un yönetmen koltuğuna oturan Josh Cooley, Universal ile yeni bir film için anlaşma imzaladı. Duyurulanlara göre Cooley, aile boyu izlenebilecek korku türündeki Little Monsters filminin yönetmen ve senarist koltuğuna oturacak.

    Aslına bakılırsa geçtiğimiz yıl içerisinde Lupita Nyong'O'nun başrolünde bulunduğu korku komedi türünde bir Little Monsters filmi çekilmişti. Ancak Universal'ın yeni Little Monsters projesinin diğer filmle bir alakası olmayacak gibi görünüyor. Yeni Little Monsters filmi Jurassic World ile tanınan Crash McCreery'nin konsept tasarımlarına dayanarak hayata geçirilecek. Universal şimdilik filmin senaryosunu bir sır gibi saklıyor. Ancak filmin bol CGI'lı bir aksiyon filmi olacağı düşünülüyor.

    Universal son olarak The Invisible Man filmiyle başarı yakalamış ve bu işin peşini bırakmama kararı almıştı. Bunun üzerine Ryan Goslings'in başrolü olacağı The Wolfman için harekete geçildi. Filmin yönetmeninin Leigh Whannell olabileceği düşünülüyor, ancak henüz görüşmeler bitirilmedi.

    Josh Cooley'nin önünde Little Monsters'ın yanı sıra bir Transformers animasyon film projesi ve kitap uyarlaması live-action türündeki Malamander bulunuyor. Cooley en çok Inside Out ve Toy Story yapımlarıyla tanınıyor. Ancak bundan önce de Pixar altında animasyon filmlerinde çalışmış, storyboardlar çizmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top