Hesabım
    John Lee Hancock, Stephen King'in "Mr. Harrigan's Phone"unu Uyarlayacak

    Stephen King'in kısa hikayesi Mr. Harrigan's Phone film oluyor.

    Netflix, John Lee Hancock ile birlikte bir Stephen King hikayesinin peşine düştü. Açıklananlara göre, Hancock, usta korku yazarı Stephen King'e ait kısa hikaye Mr. Harrigan's Phone'u filme uyarlayacak. Hancock hem filmin senaryosunu kaleme alacak, hem de yönetmenliğini üstlenecek. Ayrıca projeye Ryan Murphy ve Jason Blum da yapımcı olarak dahil olacak.

    Stephen King'in bir eseri daha filme dönüştürülecek. 2020'nin Nisan ayı içerisinde yayınlanan Mr. Harrigan's Phone, bir Netflix filmi olarak karşımıza çıkacak. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna oturacak olan John Lee Hancock'ı, Saving Mr. Banks, The Highwaymen, The RookieThe Blind Side gibi yapımlarla tanıyoruz. Ayrıca yönetmen BAFTA ödüllerine de aday gösterilmişti.

    Mr. Harrigan's Phone, Stephen King'in toplama hikayelerinden oluşan If It Bleeds kitabında bulunuyor. Hikaye, küçük bir kasabada yaşayan yaşlı bir milyarder adam ile genç bir çocuğun arkadaş olmasını konu ediniyor. İkilinin tüm ilişkileri yaşlı adamın telefonuna bağlıdır. Adam öldükten sonra çocuk, onun ölümünün ardından her şeyin gitmediğini fark eder. Çocuk, yaşlı arkadaşıyla mezarında iletişim kurabiliyordur. Mezara gömülü olan telefona mesajlar bırakabiliyor, böylece birbirleriyle konuşabiliyorlardır.

    Blumhouse ayrıca Stephen King'in bir diğer kitap uyarlaması olan Firestarter'ı çekebilmek için fırsat kolluyor. Firestarter'ın bir zamanlar adı Fatih Akın ile anılmıştı. Ancak filmin yönetmen koltuğuna Keith Thomas oturdu.

    Mr. Harrigan's Phone için ne zaman harekete geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top