Hesabım
    "Ölmek İçin Zaman Yok"un Yeni Görselinde James Bond ve M Bir Arada!

    No Time To Die'dan yeni görsel paylaşıldı.

    Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu "Ölmek İçin Zaman Yok"tan yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde Daniel Craig'in canlandırdığı James Bond ile Ralph Fiennes'in hayat verdiği M'in son kez bir araya geldiğini görüyoruz. Görselde yer alan sahnenin 12 Haziran 2019'da çekildiği verilen bilgiler arasında yer alıyor.

    Yıldız oyuncu Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz No Time To Die'dan resmi olarak yeni bir görsel paylaşıldı. Craig'in 25. Bond filminin ardından Knives Out devam filmleriyle birlikte Benoit Blanc karakterini canlandıracağı bilinenler arasında yer alıyor. Paylaşılan görselde, James Bond ve M, Londra'da bulunan Hammersmith Köprüsü'nde konuşma içerisinde gibi görünüyorlar. No Time To Die görseli, sahnenin çekilmesinin birinci yılı nedeniyle paylaşıldı.

    Ölmek İçin Zaman Yok filmi esasen 2020'nin Nisan ayı içerisinde vizyona girecekti. Ancak coronavirüs salgını ve sinemaların kapatılması buna engel oldu. Yönetmen Cary Joji Fukunaga bu süreç içerisinde filmde hiçbir şeyi değiştirmediğini belirtti. Çünkü yönetmen, artık filmi tamamlama isteği içerisinde olduğunu açıklamıştı.

    Yurt dışında 12 Kasım'da ülkemizde ise 13 Kasım 2020'de sinemalarda olacak olan No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top