Hesabım
    "Deadpool 2"de "Indiana Jones" Göndermesi Varmış!

    Ryan Reynolds, Deadpool 2'den yeni bir ayrıntı paylaştı.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds, geçtiğimiz hafta sonu Deadpool 2 ile ilgili kaçırdığımız bir ayrıntıyı paylaştı. Bugün doğum günü olan Harrison Ford'un başrolünde bulunduğu Indiana Jones serisi, Deadpool 2'nin bir sahnesine ilham olmuş. Reynolds ise sosyal medya üzerinden bu sahneyi paylaştı.

    Fox bünyesinden Marvel'a geçiş yapan Deadpool'un üçüncü filmini uzun bir süre daha göremeyeceğiz. Ama Ryan Reynolds, Deadpool serisinin diğer filmlerine olan ilgiyi ayakta tutmaya devam ediyor. Oyuncu bu kez Deadpool 2'den bir sahneyi paylaştı. Instagram hikayesi üzerinden paylaşımını yapan oyuncu, koşuşturmalı bir aksiyon sahnesinin Indiana Jones'a saygı duruşu olduğunu belirtti. Sahnede Deadpool elini başının üzerine koyarak kalabalıktan kaçıyordu. Aynı şekilde Indiana Jones:Raiders of the Lost Ark'ta bulunan sahnede Harrison Ford'un başını tutarak kalabalıktan kaçtığı görülüyordu.

    Disney, Deadpool'un haklarını ele geçirmesinin ardından artık 18+ film çekme konusuna daha açık olduğunu belirtse de, hayranlar bundan şüphe duyuyor. Deadpool filmleri, en cesur çizgi roman uyarlamalarından biri olarak görülüyor. Ancak Disney'in genel izleyici kitlesine hitap etme isteği ile Deadpool'un ne kadar uyum sağlayabileceği bilinmiyor.

    Ryan Reynolds'ın son kez Deadpool olduğu ve bizleri X-Force ile tanıştıran Deadpool 2'nin konusu şöyleydi: Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top