Hesabım
    Jake Gyllenhaal'lu "Snow Blind"ın Hakları Apple'a Gitti!

    Apple, Snow Blind'ın haklarından sorumlu olacak.

    Yıldız oyuncu Jake Gyllenhaal'un başrolünde bulunduğu "Snow Blind"ın haklarının büyük bir mücadelenin ardından Apple'a gittiği resmi olarak duyuruldu. Gerilim türündeki kitap uyarlaması Snow Blind'ın yönetmen koltuğuna ise ilk İngilizce filmi için imza atan İsveçli yönetmen Gustav Möller geçecek.

    Oscar adaylığı bulunan ve NightcrawlerBrokeback MountainDonnie Darko, The Prisoner gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal'un başrolüne geçeceği Snow Blind'ın haklarının Apple'a devredildi. Snow Blind'ın senaryosu Carnegie Medal ödüllü yazar Patrick Ness tarafından kaleme alınacak. Patrick Ness'i aynı zamanda A Monster Calls filminden tanıyoruz. Ayrıca Tom Holland başrollü Chaos Walking filminin senaryosunu kaleme aldı, ancak film henüz izleyici karşısına çıkmadı.

    Ollie Masters ve Tyler Jenkins'in imzasını attığı grafik romandan uyarlanacak olan Snow Blind'ın konusu şöyle açıklandı: Lise öğrencisi olan Teddy’nin hayatı babasının fotoğrafını yanlışlıkla internette yayınlamasının üzerine bambaşka bir hal alır. Teddy, yapılan yanlışlık sonucu ailesinin tanık koruma programında olduğunu öğrenir. Fotoğrafın internette yayılmasının bir başka etkisi de bir adamın intikam almak için ailenin peşine düşmesi olur. Kısa bir süre sonra FBI ajanlarının kapıda belirmesi ise işlerin daha karmaşık bir hal almasını sağlar. Ailesinin tanık koruma programında olmalarının nedeninden şüphelenmeye başlayan Teddy, aklındaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulmaya karar verir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top