Hesabım
    Giancarlo Esposito, Marvel Evreni'nde Yer Almak İstiyor!

    Giancarlo Esposito, Far Cry 6 röportajında Marvel'dan bahsetti.

    The Mandalorian dizisinin başarılı oyuncularından Giancarlo Esposito, son olarak Far Cry 6 video oyununda yer alarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Entertainment Tonight'ta konuşan Giancarlo Esposito, gelecek projeler için dileğinin Marvel Sinematik Evreni'nde yer almak olduğunu açıkladı.

    Breaking Bad'de Gus Fring karakteriyle akıllara kazınan ve The Mandalorian'da Moff Gideon olarak karşımıza çıkan Giancarlo Esposito, Entertainment Tonight'a konuştu. Oyuncu, video oyunu dünyasında büyük ses getiren Far Cry serisinin son oyunu Far Cry 6'da bir kez daha oyuncu ve izleyicilerin karşısına çıkacak. 2021'de piyasaya sunulacak olan Far Cry 6 hakkında konuşan Esposito, aynı zamanda gelecek projelerinden bahsetti. Özellikle de Marvel Sinematik Evreni'nde yer almak istediğinden. Esposito, hayranlarının onu Doctor Doom ya da Magneto olarak görmek istemesi üzerine şu sözleri sarf etti: "O söylentileri ben çıkarmadım, ama şimdilerde Marvel ile çalışan Louis D’Esposito ile yıllar önce çalışmıştım. Yaptıkları şey olağanüstü. Onlarla bir iş yapmak isterim. Marvel'ın benim için bir sonraki adım olabileceğini düşünüyorum. Hala bir istek listem var ve bunları yapmanın yollarını arıyorum."

    Giancarlo Esposito'yu göreceğimiz Far Cry 6, 6 Şubat tarihinde oyun dünyasıyla buluşacak. Ayrıca oyuncuyu, The Long Home ve Beauty gibi yapımlarda göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top