Hesabım
    Ben Stiller, Stephen King'in "Rat" Hikayesini Film Yapabilir!

    Ayrıca Rat'in yıldızı da olabilir!

    Usta korku yazarı Stephen King'in "If It Bleeds" hikaye derlemesinin yayınlandığı günden bugüne, hikayeleri uyarlamak üzere yönetmenlerden anlaşma haberleri geliyor. Sırada ise başarılı oyuncu ve yönetmen Ben Stiller var. Stiller'ın, If It Bleeds hikayelerinden biri olan "Rat"i uyarlama ihtimalinin bulunduğu söyleniyor. Eğer anlaşma yapılırsa Stiller ayrıca filmin başrolü olacak.

    Escape At Dannemora ve The Secret Life of Walter Mitty yapımlarıyla yönetmenlik konusundaki başarısını kanıtlayan Ben Stiller, bu kez korku türüne adım atabilir. Stephen King'in If It Bleeds kitabında topladığı hikayelerden biri olan "Rat", Ben Stiller'ın radarına girmiş bulunuyor. Rat hikayesi, Drew Larson isimli bir yazarı odağına alıyor. Larson ne zaman bir kitap kaleme almaya kalksa her şey tepetaklak gidiyordur. Bu nedenle kendini yazarlıktan alıkoymuş ve akademik kariyerin peşine düşmüştür. Ama aklındaki son projesi olan Western gerilim kitabı başarı yakalayacaktır. Larson, kitabını tamamlamak için ormanın içinde olan eski aile kulübesinde inzivaya çekilir. Tam bu sırada fırtına vurur, hastalık evine konuk olur ve fareler kulübeyi basar. Fare, yazarın önündeki engelleri sevdiği birinin ölümünün karşılığında kaldırmayı teklif eder.

    Geçtiğimiz günlerde Stephen King'in If It Bleeds kitabından başka bir hikayenin uyarlanacağı haberi paylaşılmıştı. Açıklananlara göre John Lee Hancock, Mr. Harrigan's Phone hikayesini uyarlayacak. Bu sırada Ben Stiller'ın Oscar Isaac'li "London" filmi için anlaşma yaptığı biliniyor. Ayrıca Severance dizisi ve Super Sad True Love Story filminde yönetmen olarak imzası bulunacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top