Hesabım
    "Fletch" Filminin Yeniden Çevriminde "Jon Hamm" Rol Alacak

    80'li yılların sevilen komedisi geri dönüyor!

    Modern bir “Fletch” uyarlaması için çalışmalar başladı. Jon Hamm, 1985 yapımı “Fletch” ve devam filmi “Fletch Lives” da Chevy Chase tarafından canlandırılan zeki, araştırmacı - muhabir karakter Irwin Fletcher olarak karşımıza çıkacak. Miramax tarafından çarşamba günü açıklanan proje Gregory McDonald serisi “Confess Fletch”in ikinci kitabından uyarlanacak.

    Gizemli olaylar zincirinde, Fletch kendisini birden fazla cinayetin ortasında bulacak. Bunlardan biri ise onu asıl şüpheli olarak zor bir duruma sokacak. Masumiyetini kanıtlama arayışına girecek olan Fletch, nişanlısının babası öldükten sonra çalınan sanat koleksiyonunu bulmakla da uğraşmak zorunda kalacak. Hamm ayrıca yönetici / yapımcı Connie Tavel'la birlikte prodüksiyonda da yer alacak. Filmleri arasında “Superbad”, “Adventureland” ve “Arrested Development” olan Greg Mottola, filmi Zev Borrow'un senaryosundan yönetecek. Filmin baş yapımcılığını ise David List üstlenecek.

    Miramax CEO'su Bill Block, “Fletch, ister edebiyetta, ister büyük ekranda olsun, şartlar ne olursa olsun herkesi eğlendiriyor ve bu sanatçıların yirmi birinci yüzyılda ne yaptığını görmek için daha heyecanlı olamazdık." dedi. Michael Ritchie, 1985'te Tim Matheson, Dana Wheeler-Nicholson, Geena Davis ve Joe Don Baker'ın da rol aldığı “Fletch” filminin yönetmenliğini yaptı. Gişede, 8 milyon dolarlık bir bütçeyle 59 milyon dolar kazandı. 1989 yılında yayınlanan devam filmi “Fletch Lives”, 8 milyon dolarlık bütçeyle 39 milyon dolar hasılat elde etti.

    Connie Tavel yaptığı açıklamada; “Bu filmi Jon ile birlikte yapmak uzun zamandır benim hayalimdi ve Zev'le Greg yazıp yönetirken, bunun gerçekten sevilen karakterin heyecan verici ve modern bir yeniden çevrimi olacağına inanıyorum” dedi. En çok “Mad Men” performansıyla bilinen Hamm, en son, Clint Eastwood filmi  “Richard Jewell” da rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top