Hesabım
    Claes Bang'li "The Bay of Silence"tan Fragman!

    Olga Kurylenko ve Claes Bang, The Bay of Silence'ta buluşuyor.

    Lisa St Aubin de Terán'ın romanından uyarlanan The Bay of Silence'tan fragman paylaşıldı. Claes Bang ve Olga Kurylenko'yu başrolüne alan, Hollandalı yönetmen Paula van der Oest'in hayata geçirdiği The Bay of Silence'ın fragmanında mutlu bir ailenin üyelerinin birer birer yok olmalarına tanıklık ediyoruz. The Bay of Silence, dramdan gerilim ve gizem filmine dönüşüyor.

    Lucia De B., The Domino Effect, Black Butterflies gibi yapımlardan tanıdığımız Paula van der Oest'in yönetmen koltuğuna oturduğu The Bay of Silence'ın konusu ise şöyle: Karısı Rosalind, oğullarının doğumundan sonra aniden ortadan kaybolduğunda, Will, Avrupa'daki ailesi için kapsamlı bir arama başlatır. İkiz kızlarını Kuzey Fransa'daki uzak bir köye yerleştirmiş olmanın verdiği iç huzuru, henüz bir bebek olan oğlunun esrarengiz bir şekilde öldüğünü keşfetmesiyle son bulur. Will, karısının hapse girme riski veya ailesini korumak için ölümü örtbas etme arasında kalır. Rosalind'in eylemlerinin arkasındaki gizem yavaş yavaş karanlık ve tehditkar bir şekil almaya başladığında, Will onun tedbirle kuşanmış, puslu geçmişini ve sönmeye başlayan mutlu evliliğin görüntüsünü sorgular. Kime ve neye güveneceğini bilmeden Will, bedeli ne olursa olsun gerçeği öğrenmek için amansız bir mücadeleye başlar.

    VOD olarak izleyici karşısına çıkacak olan The Bay of Silence'ın oyuncu kadrosunda Dracula, The Square, The Girl In The Spider's Web, Bron/Broen, The Affair gibi yapımların yıldız oyuncusu Claes Bang ve Quantom of Solace, Oblivion gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Olga Kurylenko'nun yanı sıra Brian Cox, Assaad BouabAlice Krige gibi isimler bulunuyor.

    The Bay of Silence'ın 28 Ağustos tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top