Hesabım
    Apple, Justin Timberlake Başrollü "Palmer"ın Haklarını Aldı

    Justin Timberlake başrollü Palmer'ın hakları Apple'a devredildi.

    Yıldız müzisyen ve oyuncu Justin Timberlake'in başrolünde bulunduğu "Palmer" filminin haklarının Apple'a devredildiği resmi olarak açıklandı. Dram türündeki uzun metraj film Palmer'da, Timberlake'i eski bir futbolcu olarak göreceğiz. Filmde Timberlake'e Juno TempleJune Squibb ve Alisha Wainright eşlik edecek.

    Apple film şirketi altında önemli projeleri üstlenmeye devam ediyor. Bu kez de The Social Network, Inside Llewyn Davis, Wonder Wheel gibi yapımların yıldızı olan Justin Timberlake'in başrolünü üstleneceği Palmer filminin Apple'a devredildiği açıklandı. Dram türündeki Palmer, üniversite yıllarında önemli bir futbolcu olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Hapiste bir süre kalmasının ardından Eddie Palmer evine dönüp eski hayatını geri almak ister. Ancak hayatına geri dönmeye çalıştığında geçmişindeki sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Ayrıca annesi tarafından terk edilmiş bir çocuğun sorumluluğuyla başa çıkmak durumundadır.

    Palmer'ın oyuncu kadrosunda Justin Timberlake'in yanı sıra Maleficent, Horns, Atonement, Dirty John gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu Juno Temple; Nebreska, About Schmidt, In & Out gibi yapımlarla tanınan usta isim June Squibb; Shadowhunters: Mortal Instruments'ın yıldızlarından Alisha Wainright; Dean Winters, Wynn Everett, Jake Brennan gibi isimler bulunuyor. Palmer'ın yönetmenliğini Stand Up Guys filmiyle tanınan, ayrıca onlarca belgesele imzasını atan Fisher Stevens üstlenecek. Film Cheryl Guerriero'nun yazdığı senaryodan beyaz perdeye aktarılacak.

    Apple, yakın zamanda Palmer'ın yanı sıra birçok önemli filmin haklarını almıştı. Cannes Film Marketi'ne damgasını vuran Emancipation, Martin Scorsese imzalı Killers of the Flower Moon ve Jake Gyllenhaal'un başrolüne yerleşeceği Snow Blind da bu filmlere dahil. Ayrıca Tom Hanks başrollü Greyhound da Apple TV+ta gösterime girerek ses getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top