Hesabım
    Tom Holland'lı "Uncharted" Çekimleri Sonunda Başladı!

    Uncharted, kötü kaderini kırmayı başardı.

    Oyun serisinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan Uncharted'ın çekimlerine sonunda başlandığı duyuruldu. Yıldız oyuncu Tom Holland, sosyal medya üzerinden iyi haberi veren isim oldu. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Nathan Drake imajını paylaşarak ilgileri üzerine çekmişti.

    Uncharted video oyunları yıllardır beyaz perdeye aktarılmaya çalışılıyor. Onlarca kez yönetmen değiştiren Uncharted'ın son engeli coronavirüs salgını olmuştu. Bir günlük çekimi yapılan Uncharted'ın ekibi, pandemi dolayısıyla seti terk etmek zorunda kalmıştı. Şimdi ise ekip, kaldıkları yerden devam ediyor. Tom Holland, prodüksiyonun başladığının müjdesini veren isim oldu ve Nate yazılı sandalyesini paylaştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Day one #uncharted

    Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Uncharted serisi geçmişinde hırsız olan, ancak sonraları hazine avcısına dönüşen Nathan Drake'in hikayesini konu ediniyor. Video oyunları ile filmin arasında nasıl farklılıklar olacağı bilinmiyor. Yani tamamen farklı bir karakter de yaratılabilir. Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi yapımlardan tanıdığımız Ruben Fleischer, filmin yönetmen koltuğuna geçen isim oldu. Filmde Tom Holland'a Victor Sullivan rolüyle Mark Wahlberg eşlik edecek. Ayrıca Uncharted'ın oyuncu kadrosunda Antonio Banderas, Sophia Ali ve Tati Gabrielle yer alacak. Tati Gabrielle, oyunlarda Nathan ile aralarında romantik bir ilişki olan Elena Fisher'a hayat verecek. Sophia Ali ise siyahi Indiana Jones olarak tanınan Chloe Frazer'ı canlandıracak. Serinin son oyununda Chloe, Nadine ile birlikte Nathan'ın yerini alarak başkahraman oluyor.

    Sony, Uncharted'ın vizyon tarihi olarak takvimlerde 16 Temmuz 2021'i işaretledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top