Hesabım
    Michael Dowse, Oyun Uyarlaması "Just Cause"u Yönetecek!

    Just Cause, beyaz perdeye aktarılıyor.

    Video oyunu serisi Just Cause, beyaz perdeye uyarlanıyor. Resmi olarak açıklananlara göre uyarlama filmin yönetmen koltuğuna son olarak çektiği Stuber ve Coffee & Kareem filmleri ile tanınan Michael Dowse yerleşecek. Just Cause'un başrolüne geçecek isim için arayışlar henüz devam ediyor.

    2006 yılından bugüne seride 4 oyunu piyasaya sunulan Just Cause, sinema filmi oluyor. Filmin yönetmen koltuğuna Stuber, Coffee & Kareem, What/IfMan Seeking Woman gibi yapımlarla tanıdığımız Michael Dowse geçecek. Dowse, son iki filmiyle başarı yakalayamadı. Ancak stüdyolar yönetmene yeni şanslar tanımaya devam ediyor. Bu kez de çok satan oyunlar listesinin başında gelen Just Cause ile karşımıza çıkacak.

    Just Cause, Amerika'nın Panama'yı işgal etmesini konu ediniyor. Ana karakter olan ajan Rico Rodriguez, oyun boyunca zamanla yarışıyor. The Black Hand olarak tanınan paralı asker grubunu durdurmak için büyük bir mücadeleye atılıyor. Oyunda Rodriguez'in bu takip macerası oldukça aksiyon dolu geçiyor. 2017 yılında Just Cause'ın ilk kez beyaz perdeye aktarılma haberinin ardından yönetmen koltuğuna Brad Peyton, başrolüne ise yıldız oyuncu Jason Momoa geçmişti. Şimdi tekrardan gündeme gelen proje için yeniden Momoa'nın düşünülüp düşünülmediği bilinmiyor. Bir diğer dedikoduya göre, başrol için bir kadın karakter düşünülebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top