Hesabım
    Korku Filmi "Possessor"dan Kırmızı Bantlı Fragman Geldi!

    Possessor'dan fragman paylaşıldı.

    Son zamanlarda The Grudge ve Mandy gibi korku filmlerinde izlediğimiz Andrea Riseborough'nun başrolünde yer aldığı korku yapımı Possessor'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda, hiçkimsenin kendi bedeninde güvende olmadığına tanıklık ediyoruz!

    Korku filmi Possessor'ın konusu ise şöyle: Tasya Vos, diğer insanların bedenlerinde yaşamak için beyin implant teknolojisini kullanan ve onları şirketin yararına suikast yapmaya iten bir ajandır. Tasya’nın bu süreçte yaşadıkları, onda dramatik bir değişime neden olur. Anılarını ve dürtülerini bastırmak için mücadele etmek zorunda kalan Tasya, zihinsel gerginliği arttıkça kontrolü kaybetmeye başlar. Çok geçmeden Tasya, kendi kimliğini yok etmekle tehdit eden bir adamın zihninde sıkışıp kalır.

    Antiviral filmiyle tanınan Brandon Cronenberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Possessor'un oyuncu kadrosunda Birdman, Oblivion, WE, Mandy gibi yapımlarla tanınan Andrea Riseborough'nun yanı sıra The Hateful Eight'in yıldızlarından Jennifer Jason Leigh; Lord of The Rings ve Game of Thrones'un yıldızı Sean Bean; Tuppence MiddletonChristopher Abbott gibi isimler bulunuyor. NEON altında gösterime sunulacak olan film hakkında yönetmen, şu sözleri sarf etti: "NEON büyük heyecana neden olan bir dağıtım şirketi. Onlarla çalışmak için bir süredir çok hevesliydim. Filmin hayata geçirilmesini mümkün klan Well Go USA ile birlikte Possessor'ı devraldıkları için çok heyecanlıyım."

    NEON film şirketi yalnızca birkaç yıldır dağıtımcılık görevini yerine getirmesine rağmen şimdiden The Beach Bum, Little Monsters, Colossal, Assassination Nation ve Parasite gibi filmleri izleyicilere ulaştırmada başarı kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top