Hesabım
    Constantine'in Yönetmeni, Keanu Reeves'in Yeni Film İçin Hep İstekli Olduğunu Söylüyor

    Keanu Reeves'in yeniden Constantine olma ihtimali var mı?

    Warner Bros'un yeni bir Constantine filmi yapmak istediği dedikoduları gittikçe daha çok kulaktan kulağa yayılıyor. Bu sırada da 2005 yılında vizyona giren Constantine filminin yönetmen koltuğuna oturan Francis Lawrence, film hakkında konuştu. Söylediklerine göre yıldız oyuncu Keanu Reeves, Constantine devam filmine her zaman olumlu bakıyordu.

    Söylentilere göre Warner Bros, J.J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robots ile birlikte yeni bir Constantine filmi çekmeyi düşünüyor. Ardından Justice League Dark'ta birçok film karakteri ile birlikte Constantine de yer alacak. 2005 yılında hayata geçirilen Constantine filminin başrolünde Keanu Reeves yer alıyor, yönetmen koltuğunda ise Francis Lawrence oturuyordu. Lawrence, yıllar sonra filmi hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti:

    "Bence hepimiz bunu yapmak istiyoruz. Yeterince başarılıydı. Sorumlu olan 18+ bir film yapmak istedik. Sorumluluktan kastım, 13+ olacağını sandığımız orijinali gibi pahalı olmayan bir film çekerdik. Devam filmi üzerinde bir süre çalıştık. Nereden ele alacağımızı bulmak zordu. Şimdilerde yaratılan ortak evrenler var. Constantine DC'ye bağlı olan Vertigo Comics altında ve insanların bu ortak evrenlerle ilgili planları var. Biliyorsunuz ki farklı Constantineler'in olma ihtimali var. Şimdilerde televizyon ya da film için karakteri ele alma iznimiz yok." Yönetmen, Keanu Reeves hakkında ise sözlerine şöyle devam etti: "Son zamanlarda bu konu hakkında konuşuyorduk. Filmi çok sevmemiz nedeniyle bize yapışıp kaldı. Özellikle de bu filmi takip eden büyük bir kitlenin olduğunun farkına vardık. Filmi yapması eğlenceli olabilirdi. Esasında Keanu, Akiva ve ben bunun hakkında konuştuk."

    Her ne kadar Francis Lawrence Constantine devam filmi çekmek istiyor olsa da, karakterin hakları Warner Bros'a ait olduğu için ancak şirketten bir teklif gelirse Keanu Reeves ile birlikte Constantine'e dahil olabilecekler. Ayrıca Constantine'in adı daha önce Scott Derrickson ile birlikte geçmişti. Doctor Strange yönetmenliğinden ayrılan Derrickson, Constantine filmi yönetmen istediğini ifade etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top