Hesabım
    "The Old Guard" Ekibi Dövüş Sahnelerini Anlatıyor!

    Charlize Theron ve ekibi dövüş eğitiminden geçiyor.

    Yıldız oyuncu Charlize Theron'ın başrolünde bulunduğu The Old Guard'dan yeni bir video paylaşıldı. Oyuncu ekibinin, Netflix yapımı film için ağır bir dövüş eğitimi aldığı biliniyor. Videoda, Theron dahil olmak üzere yönetmen Gina Prince-Bythewood, kareografilerden sorumlu olan Danny Hernandez gibi isimler dövüş sahneleri hakkında konuşuyor.

    The Old Guard'daki baklava sahnesinin sosyal medyada gündeme oturması üzerine sohbete katılan Charlize Theron, daha önce açıklama yaparak dövüş eğitimlerinde zorlandığını açıklamıştı. Oldukça güç bir fiziksel eğitime tabi tutulan ekip, yeni videoda bu konudan bahsediyor. The Old Guard, geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluşmaya başladı ve gündeme damgasını vurdu.

    Filmin konusu şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

    Aksiyon ve fantastik türdeki The Old Guard'ın oyuncu kadrosunda Chiwetel EjioforHarry MellingMatthias SchoenaertsMarwan KenzariKiKi Layne gibi isimler bulunuyor. Film, Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top