Hesabım
    "Yeni Mutantlar"dan Comic-Con Teaser'ı Yayınlandı

    The New Mutants'tan yeni ayrıntılar geldi.

    Comic-Con bu yıl online olarak evlerde çizgi roman ve sinemaseverlerle buluşacak. 22 Temmuz'da başlayacak olan etkinlikten hemen önce The New Mutants'tan Comic-Con At Home'a özel bir teaser paylaşıldı. Onlarca kez ertelenen Yeni Mutantlar'a ilginin bu yolla kaybedilmemesi planlanıyor.

    Coronavirüs salgınının normalleşme aşamasına geçilmesine rağmen henüz büyük çaplı etkinlikler gerçekleştirilemiyor. Bu nedenle Comic-Con etkinliği de bu yıl online olarak gerçekleştirilecek. 22 Temmuz'da başlayacak olan Comic Con At Home'da 23 Temmuz, The New Mutants paneli olarak takvimlere işaretlendi. Panele yönetmen Josh Boone, oyunculardan Maisie Williams, Anya Taylor Joy, Charlie Heaton, Alice BragaBlu Hunt ve Henry Zaga katılacak. The New Mutants'ın 28 Ağustos'ta gösterime girmesi planlanıyor. Ancak coronavirüs salgınının gidişatı vizyon takvimlerini sürekli olarak değiştiriyor.

    The New Mutants'ın ilham aldığı çizgi roman Chris Claremont ve Bill Sienkiewicz'in 1980'lerde piyasaya sunulan Demon Bear oldu. Korku ve gerilim türüne yakın olan The New Mutants, X-Men evreninin bir parçası ve Fox'un yapım aşamasında bulunduğu son X-Men filmi. X-Men evreni artık Marvel'ın ellerinde bulunuyor. Ancak Marvel ve Disney'den de X-Men'in geleceği için bir plan belirtilmedi. Kevin Feige'in X-Men ve Fantastic Four filmleri konusunda istekli olduğu biliniyor.

    Comic-Con At Home, 27 Temmuz'da sona erecek. The New Mutants ise 28 Ağustos'ta vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top