Hesabım
    Ryan Gosling ve Chris Evans, Netflix Aksiyonunda Bir Araya Geliyor!

    "The Gray Man" adlı filmin bütçesi 200 milyon dolar olacak.

    2 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Ryan Gosling, “Avengers: Endgame” yazar ve yönetmenlerinden gelecek yeni bir Netflix geriliminde Chris Evans'la savaşmaya hazırlanıyor. “The Gray Man” adlı film, Mark Markney'nin çok satan roman dizisine dayanıyor. Son dönemin iki başarılı oyuncusunu aynı filmde izlemek heyecan yaratan bir haber.

    The Gray Man oldukça pahalı bir yapım olacak. Hatta, Netflix'in şimdiye kadarki en büyük bütçeli filmi olabilir. Deadline'ın haberine göre, filmin bütçesi yaklaşık 200 milyon dolar olacak. Netflix, bu anlamda son yıllarda oldukça bonkör ve film yapımcılarının ilk hedefi olmaya başladı. Filmi, Joe ve Anthony Russo kardeşler yönetecek. Russo'lar Evans'ın oynadığı 2014 yapımı “Captain America: Winter Soldier” ve 2019 yapımı “Avengers: Endgame” de dahil olmak üzere birkaç kritik ve ticari olarak başarı elde eden Marvel filmini yönettiler. Film, yeni içerik şirketi AGBO tarafından üretiliyor. Joe Russo senaryoyu “Endgame” senaryo yazarları Christopher Markus ve Stephen McFeely'nin danışmanlık yardımlarıyla yazdı.

    “The Gray Man”, eski bir meslektaşı, yeni düşmanı olan Lloyd Hansen (Evans) tarafından peşinde koşulan eski CIA üyesi, yeni katil Court Gentry (Gosling)'i takip ediyor. Russo Kardeşler, Bourne benzeri bu hikayenin, Gosling’in merkezdeki karakterini takip eden birkaç devam filmine ilham verme potansiyeline sahip olduğuna inanıyorlar. Joe Russo, “Fikir bir seri oluşturmak ve yeni bir evren inşa etmek için ideal. Hepimiz ilk filme bağlıyız ve bu bizi ikinci filme götürmek için harika bir yere koyuyor. Bunlar usta suikastçiler ve Gosling’in karakteri CIA tarafından dışlandı. Evans’ın karakteri onu avlamak zorunda.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top