Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın 1970'lerde Geçecek Yeni Draması MGM'e Transfer Oluyor!

    Lise draması Focus'tan MGM'e geçmek üzere..

    Paramount Vantage

    Focus ve Anderson, başlangıçta kurdukları plana göre bu yaz San Fernando Vadisi'nde, büyüme hikayesi barındıran filmi çekmeyi umuyorlardı. Paul Thomas Anderson’ın, 1970'lerde yaşanan ve şimdilik bir adı bulunmayan draması yeni bir şirkete kavuşuyor.  MGM, projeyi, Anderson'ın son filmi olan Oscar adayı drama Phantom Thread'ı destekleyen şirket olan Focus Features'dan almak için görüşmelerde bulunuyor.

    Focus, projeyi Aralık 2019'da açıkladığında ilkbahar ya da yaz 2020'de çekme umuduna sahipti. Koronavirüs pandemisi, film yapımcılarının ve yöneticilerin şaşkınlığına ve neredeyse tüm yapımların durdurulmasına neden oldu. Bununla birlikte, habere neden olan kaynaklar, olası transferin sadece pandemi nedeniyle değil, bütçesel sorunlar nedeniyle de düşünüldüğünü söylüyor.

    İlk planda, filmin çekimlerini üstlenecek olan Focus yurt içi dağııtmını yapacak, Universal Pictures International ise filmi küresel piyasaya dağıtacaktı. Senaryo detayları gizli tutuluyor ama lise dengi bir okulun etrafında merkezlenen ve çoklu hikaye barındıran bir film olacağı biliniyor. Başrolde ise San Fernando Vadisi'nde lisede okuyan küçük bir çocuk oyuncu olacak gibi duruyor.

    Son yılların en önemli yönetmenleri arasında gösterilen Paul Thomas Anderson, Boogie NightsMagnolia ve Punch Drunk Love gibi unutulmaz filmlere imza atmış, The Master,  There Will Be Blood ve Phantom Thread gibi Oscar'a damga vuran başyapıtları da çekmişti. Bu sebeple, Anderson'un herhangi bir yeni projesinin duyurulması bile heyecan yaratmaya yetiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top