Hesabım
    John Boyega, Star Wars Evrenine Geri Dönmek İstemiyor!

    Başarılı oyuncu, herhangi bir Star Wars projesinde yer almayacağını açıkladı

    Star Wars hayranları, John Boyega'yı büyük ihtimalle bir daha bağlantılı herhangi bir projede göremeyecek. Boyega, son üçlemede direnişçi Finn olarak yer aldı ve filmde önemli bir yerde duruyordu. Üçlemenin diğer iki merkezi karakteri olan Rey (Daisy Ridley) ve Poe Dameron (Oscar Isaac)'la birlikte rol aldı. Star Wars yıldızı, Londra'daki Black Lives Matter protestosunda bir konuşma yaptığında, bu yaz başında yeniden manşetlerde yer aldı.

    Boyega, yakın zamanda Star Wars imtiyazıyla ilgili görüşlerini paylaşmaktan kaçınmadı. Daha önce senaryo konusunda da olumsuz görüşleri olduğunu açıklayan Boyega, bu kez daha uzun soluklu bir karar aldığını belirtti ve bir daha herhangi bir Star Wars yapımında rol almak istemediğini dile getirdi. Boyega, Instagram'a yaptığı bir yorumda seriye geri dönmek gibi bir amacı olmadığını açıkladı ve yaklaşan TV şovu Small Axe'ten bir resim paylaştı. Bir hayran, Boyega'ya başka bir Star Wars yapımında rol alıp almayacağını sordu ve Boyega, bunu düşünmediğini yineledi. 

    Bu haber Boyega'nın kendisine ve Finn rolüne aşina olanlar için sürpriz olmamalı. Oyuncu daha önce The Rise of Skywalker'ın prömiyerinden sonra gelecekteki hiçbir Star Wars filmine geri dönmeyeceğini söylemişti. Serinin yakın gelecekte yeni bir üçlemesi olacak ama bir öncekinden herhangi bir ana karakterin gelecekteki bölümlerde görünmesi zaten pek olası değil. Bazı hayranlar, Disney'in üçlemeden tamamen uzaklaşacağını düşünmeye ve dizilere odaklanmaya başladılar.

    Yaklaşan Star Wars projelerinin birçoğu karaktere ve eski üçlemeye dayalı gibi görünse de, Boyega şimdiden arasına mesafeyi koyuyor. Boyega'nın bu tercihi sadece Star Wars evreniyle sınırlı değil. Oyuncu daha önce, gitmek istediği yolun bu olmadığını ve Marvel filmlerinde de yer almak istemediğini açıklamıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top