Hesabım
    Terrence Malick'in Yapımcısı Olduğu "Book of Vision"dan Fragman!

    Film, prömiyerini Venedik'te yapacak..

    Modern sinemanın usta yönetmenlerinde Terrence Malick'in yapımcısı olduğu ve Venedik Film Festivali'nin Eleştirmenler Haftası Bölümü'nde prömiyerini yapacak olan drama filmi “The Book of Vision”dan fragman yayınlandı. İtalyan yönetmen Carlo Hintermann tarafından, İngilizce dilinde çekilen film, Malick sinemasından esintiler içeriyor. Filmin prömiyeri 3 eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

    Koronavirüs nedeniyle, minimal bir organizasyona imza atacak olan Venedik Film Festivali, 2-12 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve pandemi başlangıcından bu yana geçen zamanda fiziki olarak düzenlenen en büyük uluslararası etkinlik olacak. Filmin oyuncu kadrosunda özellikle TV çalışmalarıyla tanınan başarılı oyuncular var. “Game of Thrones”un yıldızlarından Charles Dance, Hollandalı aktris Lotte Verbeek (Outlander) ve İsveçli aktör Sverrir Gudnason (Borg / McEnroe) bu isimlerin öne çıkanları olarak göze çarpıyor. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında Netflix’in ilk İtalyan dizisi “Suburra”da rol alan oyuncu Filippo Nigro ve Rusya’dan Isolda Dychauk (Faust) yer alıyor. 

    Eva (Verbeek) adlı bir tıp öğrencisi hikayenin anlatıcısı konumunda. Karakter, tıp tarihine derin bir dalış yapmak için yüksek lisans okulundan ayrılır ve günümüzle 18. yüzyıl arasında geçiş yapar. Hikayenin bundan sonrası şiirsel bir anlatım ve etkileyici bir atmosfer sunar. Hintermann’ın filmi, bir tanesi de Malick hakkında olmak üzere, çektiği birkaç İngilizce belgeselden sonra ilk uzun metraj denemesi. Hintermann ayrıca Altın Palmiye ödüllü “The Tree of Life”ın İtalya çekimlerinde ikinci yönetmen olarak görev yaptı.

    Projeye en başından beri dahil olan Terrence Malick, yapımcılığın yanında Hintermann'a harika bir ekip de sağlamış durumda. Ödüllü yapımcı Gerardo Panichi,  görüntü yönetmeni Joerg Widmer (A Hidden Life) ve tasarımcı David Crank (Lincoln) ekibin en önemli isimleri. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top