Hesabım
    Sony, Romantik Komedi ‘The Broken Hearts Gallery’nin Vizyon Tarihini Erteledi!

    Film, Sony tarafından belirsiz bir tarihe ertelendi..

    Warner Bros.'un, “Tenet”i yayın takviminden kaldırdığı haberinin ardından, Sony Pictures, “The Broken Hearts Gallery”nin çıkışını süresiz olarak erteledi. Yapımcılarından birinin Selena Gomez olduğu romantik komedi, 7 Ağustos'ta sinemalara çıkacaktı. Stüdyo, filmi başlatmak için yeni bir tarih duyurmadı ve takviminden çıkardı.

    Sony, bu kararını verirken, filmi kesinlikle sinemada gösterime sokma kararı aldı. Film, şimdilik alınan kararla internet üzerinden izlenme, kiralanma ya da streaming platformları aracılığıyla izlenme seçeneklerine sahip olmayacak. Sony, filmi toplamda üçüncü kez erteledi. Başlangıçta, Koronavirüs pandemisi sırasında, büyük bir stüdyodan açılan ilk yeni film olma umuduyla 10 Temmuz tarihi planlanmıştı ama “Tenet” ve Disney’in “Mulan” yayınlanma tarihlerini geri ittikten sonra, “Broken Hearts Gallery”, önce 17 Temmuz'a ve ardından 7 Ağustos'a taşınmıştı.

    Sinema salonları aylardır kapalı ve Koronavirüs vakaları ülke çapında yükselmeye devam ederse, salon sahipleri için yıkıcı günler yolda. “Tenet”, yeniden açılmalarını planlamaya çalışan salon sahipleri için bir kurtuluş olarak görülüyordu ama süresiz bir erteleme aldı. Sektörün hala yaz sonu için Tenet hakkında umutları bulunuyor ama Tenet” her geciktiğinde, diğer filmlerin açılmasını umduğu tarihlerde de domino etkisi görülüyor ve hepsi erteleniyor. “Tenet” in ne zaman vizyona gireceği belli olmadığından, “Mulan” şu anda sinemalarda çıkış yapacak ilk yüksek profilli film olacak. Bununla birlikte, endüstriyel uzmanlar, Los Angeles ve New York'taki sinemaların durumuna bakarak, Mulan'ın 21 Ağustos vizyon tarihi konusunda da pek iyimser değiller.

    Ülkedeki en büyük iki sinema pazarı açılmadan, çoğu büyük filmin salonlardan kâr elde etmesi zor olacaktır. Geraldine Viswanathan'ın başrolde olduğu (“Blockers”, “Bad Education”), “Broken Hearts Gallery”de, geçmiş ilişkilere adanmış bir müze açarak kalp kırıklıklarının üstesinden gelmeye çalışan bir karakterin hikayesini izleyeceğiz. Diğer oyuncular arasında Utkarsh Ambudkar, Molly GordonPhillipa Soo ve Ego Nwodim yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top