Hesabım
    Grace Kaufman, Apple ve A24'ten Gelen ‘The Sky Is Everywhere’de Başrol Oynayacak

    Film, Jandy Nelson'ın romanından uyarlanacak.

    Celebs, Girl Power, Interviews

    Son dönem çıkış yakalayan yeni yeteneklerden Grace Kaufman, Apple ve A24’ün ortaklaşa üreteceği The Sky Is Everywhere adlı filmde başrolü oynayacak. Film, Jandy Nelson'ın aynı adlı romanının uyarlaması olacak. Bu rol, Kaufman’ın büyük bir stüdyo altında yer alacağı ilk önemli yapımı ve başrolü anlamına geliyor.

    Romanın yazarı olan Jandy Nelson senaryoyu da kaleme alacak ve yeniden uyarlayacak. Geçtiğimiz yıllarda festivallerde boy gösteren ve özellikle Madeline’s Madeline ile Elisabeth Moss'un başrolde yer aldığı Shirley'i yöneten Josephine Decker bu filmin de yönetmen koltuğunda oturacak. Daha önce birkaç dizide yazar ve yönetmenlik yapan Decker, oyunculuk çalışmalarıyla da tanınıyor.

    Roman, kız kardeşinin kaybıyla uğraşan ve hayata tutunmaya çalışan genç bir kadını takip ediyor. Yolculuğu kazara aşka dönüşüyor ve hayatı başka bir yola giriyor. Denise Di Novi ve Margaret French Isaac, Decker ile birlikte Di Novi Pictures adına prodüksiyon yapacaklar. Film, Bill Murray ve Rashida'nın rol aldığı Sofia Coppola filmi On the Rocks'la başlayan A24 ve Apple ortaklığının yeni bir parçası. Bu ortaklığın planları önümüzdeki birkaç yıl adını sıkça duyacağımız türden bir gelişim içinde bulunuyor.

    Kaufman, kariyerine son 10 yılda başladı ama ağırlıklı olarak televizyonda çalıştı, TNT'nin The Last Ship ve CBS'in Man With a Plan gibi şovlarında yer aldı ve Matt LeBlanc'ın kızını canlandırdı. Film tarafında ise daha önce Brave New Jersey ve All Summers End filmlerinde yer aldı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top