Hesabım
    Julia Roberts ve Denzel Washington, Netflix İçin Bir Araya Geliyor!

    Roberts ve Washington, 'Leave the World Behind' filmi için yıllar sonra aynı kadroda..

    'Mr. Robot'un ödüllü yaratıcısı Sam Esmail, Netflix için planlanan roman uyarlamasını yazacak ve yönetecek. 1993'te The Pelican Brief'te karşılıklı oynayan ve gerçek hayatta da sıkı dost olan Julia Roberts ve Denzel Washington, o tarihten sonra ilk kez aynı filmde rol alacaklar. "Leave the World Behind" filmin haklarını, şiddetli teklif savaşları sonunda Netflix elde etti.

    Mr. Robot ve Homecoming'in yaratıcısı Sam Esmail, Rumaan Alam'ın yeni bir romanı olan Leave the World Behind'i yazmaya ve yönetmeye hazırlanıyor. Roberts ve Washington başrolleri paylaşacaklar. Roman bu sonbaharda HarperCollins ve Ecco adları altında raflarda olacak. Merakla beklenen romanın filmini ise hemen ertesi yıl izleme şansı bulacağız.

    Mutlu bir çift, Long Island'ın uzak bir köşesind tatilee giderken, genç oğulları ve kızlarıyla güzel vakit geçirmeyi umuyorlar. Kiraladıkları mülkün sahipleri ani ve panik bir şekilde eve geri döndüklerinden şehirde yaşanan büyük bir olaydan bahseder ama aile, neye inanacağını bilemez. TV ve internet kapalıdır, cep telefonları çekmemektedir. İki aile, gergin şekilde bir süreliğine bir arada olmak zorundadır. Durumla mücadele edilirken ırk, sınıf ve ebeveynlik konularında da sorgulayacak anlar yaşanır.

    Homecoming'de birlikte çalıştıktan sonra Esmail'in Roberts'la güçlü bir ilişkisi oluştu. Birkaç büyük stüdyo ve platform yayın hakları için teklif verdi, Netflix, Apple ve MGM, bu filmle birlikte, son haftalarda Will Smith başrollü Emancipation ve George Miller'ın en son projesi Three Thousand Years of Longing dahil olmak üzere birçok film için yoğun mücadele içinde. Netflix, şimdilik yarışın galibi oldu ve Leave the World Behind'ın haklarını satın aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top