Hesabım
    Korku Filmi "47 Meters Down: Uncaged"den Fragman!

    Köpekbalığı korkularına bir yenisi daha ekleniyor..

    Denizde dehşet temalı ve köpek balığı korkularıyla yüzleşmeye davet eden bir korku filmi daha geliyor: 47 Meters Down: Uncaged. Sinemaların tekrar açılmasıyla 7 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmden heyecan verici bir fragman paylaşıldı. Amerika'da 2019 yılında çekilen ve DVD sürümü çıkan film, ülkemizde pandemi sonrası vizyona girecek ilk filmlerden olacak.

    Filmde, yıkık bir sualtı şehri keşfeden ve dalış yaparak bir macera yaşamak isteyen 4 kadının hikayesini izliyoruz. Bu heyecan verici deneyim, önce klostrofobik bir atmosfere dönüşüyor ve 4 kadın yıkık şehrin kalıntıları arasında gerilim dolu anlar yaşıyor. Başlarına gelenler bununla bitmiyor ve o bölgede yaşayan köpek balıkları dehşet saçmak için ortaya çıkıyor.

    Johannes Roberts'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 47 Meters Down: Uncaged filminin senaryosunu Ernest Riera ve johannes Roberts birlikte kaleme aldı. 90 dakikalık korku filminin başlıca rollerinde ise Sophie Nelisse, Corinne Foxx, Brianne Tju ve Sistine Rose Stallone yer alıyor. 

    Pandemi sonrası salonların yavaş yavaş açılması, daha büyük sinema zincirlerinin de ağustos ayında geri dönecek olması vizyon takvimini hareketlendirdi. 47 Meters Down: Uncaged de bu filmlerden biri olarak 7 Ağustos 2020 tarihinde, bir değişiklik olmazsa vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top