Hesabım
    Gael García Bernal, M. Night Shyamalan’ın Yeni Filminin Kadrosuna Katıldı

    Meksikalı aktör başarılı yönetmenle ilk kez çalışacak.

    Gael García Bernal, M. Night Shyamalan’ın Universal için çekeceği ve sır gibi saklanan yeni filminin kadrosuna katıldı. Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey LeeNikki Amuka-Bird ve Ken Leung bu gizli projenin diğer başrol oyuncuları. Shyamalan, isimsiz filmi yazacak, üretecek ve yönetecek.

    Filmlerinin çoğu gibi, senaryo detayları gizlilikle korunuyor ama Shyamalan için her zaman diğer filmlerine bağlanma ihtimali var Shyamalan ayrıca, Blinding Edge Pictures için Ashwin Rajan'la birlikte yapımcı olacak. Marc Bienstock da yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Universal, daha önce COVID-19 salgını nedeniyle filmi yayın takviminden çıkardı. İlk plana göre film 23 Temmuz 2021 tarihinde gösterimde olacaktı. Evde kalmaya yönelik tedbirlerin filmi çekmeye ne zaman izin vereceği belirsiz olsa da, daha fazla güvenlik önlemi alarak çekimlere sonbaharda başlanması bekleniyor.

    Shyamalan, 35 milyon dolarlık toplam üretim bütçesiyle GlassSplit ve The Visit'ı bağımsız olarak finanse etti. Bu filmler dünya genelinde brüt 600 milyon dolardan fazla para kazandı ve sonraki iki filmini de finanse edecek durumda. Yeni film, bir zamanlar Shyamalan’ın çok sevdiği toplu karakter ve oyunculu filmlerini işaret ediyor. Son dönem filmleri daha az yardımcı rolle desteklenen, iki veya üç ana karakter üzerine inşa edilmişti.

    Gael García Bernal, Amores Perros, Babel, Diarios de Motocicleta ve Yu Tu Mama Tambien gibi filmlerle önemli bir çıkış yakalamıştı. Son dönemde ise No, Neruda ve Wasp Network filmleriyle karşımıza çıktı. Mozart in the Jungle dizisiyle de hayran kitlesi elde eden Bernal, Shyamalan filmiyle korku türüne de geçiş yapmış olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top