Hesabım
    Edgar Wright, Kısa Hikaye "Stage 13"i Uyarlayacak

    Edgar Wright'tan bir yeni projenin haberi daha geldi.

    Edgar Wright, son zamanlarda birçok yeni proje ile karşımıza çıkıyor. Last Night In Soho filminin vizyona girmesi için geri sayımı başlatan başarılı yönetmen, bu kez bir kısa hikaye olan Stage 13'i uyarlamak istiyor. Henüz anlaşma imzalanmadı. Ancak Amblin ile görüşmelerin devam ettiği açıklandı.

    Saturday Night Live'in yazarlarından Simon Rich'in Hits And Misses koleksiyonuna dahil ederek kaleme aldığı kısa hikaye Stage 13, beyaz perdeye uyarlanabilir. Baby DriverShaun of The DeadHot FuzzWorld's EndScott Pilgrim vs The World  gibi başarılı yapımların yönetmeni Edgar Wright'ın Stage 13'in yönetmen koltuğuna oturması planlanıyor. Ancak söylenenlere göre Amblin ve Wright arasında henüz bir anlaşma imzalanmadı.

    Stage 13 hikayesi, 2019 yılında Thurber Ödülü'nün sahibi olmuştu. Hikaye, sessiz sinema dönemine götürüyor. O dönemde yaşamış bir kadın oyuncunun hayaleti Stage 13 isimli stüdyoya musallat olur. Hayalet, bir yönetmen ile tanışır. Yönetmenin kariyeri ve hayatı konusunda zor bir durumda olması, hayalet ile iş birliği yapmasına neden olacaktır.

    Edgar Wright'ın ayrıca iki yeni anlaşması daha bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalara göre psikolojik korku romanı olan The Chain'in uyarlaması Wright'a emanet edildi. Yönetmen, The Chain'in yanı sıra Simon Stephenson'ın imzasını attığı Set My Heart To Five isimli bilim kurgu romanını beyaz perdeye aktaracak.

    Wright'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Last Night In Soho 23 Nisan 2021'te vizyondaki yerini alacak. Edgar Wright'ın yakın zamanda diğer filmlerinin çekimleri için bir plan yapacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top