Hesabım
    Alexandre Aja, Melanie Laurent Başrollü Netflix Filmi "O2"yi Yönetecek

    Netflix, Melanie Laurent ve Alexandre Aja'yı buluşturuyor.

    Netflix "O2" isimli yeni bir filme imza atmak için hazırlanıyor. Fransız filmi O2, hayatta kalma temasını odağına alacak. Filmin yönetmen koltuğuna Alexandre Aja geçecekken başrolünü ünü Hollywood'a yayılan başarılı oyuncu Melanie Laurent üstlenecek. O2'nin yayınlanma tarihi olarak 2021 yılının ortaları düşünülüyor.

    High Tension, Crawl, The Hills Have Eyes gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan Alexandre Aja, Netflix ile anlaşma imzaladı. O2 adını alan bilim kurgu türündeki filmin başrolünü ise Inglorious Basterds, Beginners, Now You See Me gibi yapımlardan tanıdığımız Melanie Laurent üstlenecek. Aslında filmin yapılacağı uzun süre önce açıklanmıştı. Ancak Netflix, yönetmen olarak Franck Khalfoun ile, başrol olarak ise Noomi Rapace ile anlaşma yapmıştı. Şimdi ise iki ismin birden değiştirilmesine karar verildi.

    O2'nin konusu ise şöyle: O2'de, genç bir kadın uyandığında kendisini dondurucu soğukluktaki bir odada bulur. Oraya nasıl gittiğinden haberi yoktur. Yaşananlara anlam vermeye çalışan kadın hayatta kalabilmek için odadan çıkmanın yolunu bulmalıdır. Filmin oyuncu kadrosunda Laurent'in yanı sıra Mathieu Amalric ve Malik Zidi yer alacak.

    Alexandre Aja, O2 duyurusunun yapılmasının ardından şu sözleri sarf etti: "Karantinada bir süre zaman geçirdikten sonra özünde hapsedilme hissini ortaya çıkaran ve klostrofobiyi ele alan bir projenin yapılması gerekliydi. Wild Bunch ve Mélanie Laurent ile iş birliği yapacağım için ve Netflix ile yaratıcı bir maceraya çıkacağım için oldukça heyecanlıyım."

    O2'nin Netflix'teki yerini 2021 yılının ortalarında alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top