Hesabım
    "Thor: Love and Thunder" Teorisine Göre Loki Büyük Rol Oynayabilir

    Thor: Love and Thunder teorisi ilgileri çekiyor.

    Thor: Love and Thunder, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde en çok merak edilen filmlerden biri. Çünkü evrenin gidişatını belirleyecek. Şimdi ise ortaya bir teori atıldı. Bu teoriye göre film, Avengers: Endgame sonrasında ya da aynı evrende geçmeyebilir. Ayrıca Loki, filme gelerek büyük bir rol üstlenebilir.

    Her gün onlarca hayran teorisi paylaşılıyor. Marvel'ın yöneticisi Kevin Feige ise geçtiğimiz yıllarda bir açıklama yapmış ve hayranların kesinlikle düşünemeyeceği şeyleri yapmak istediklerini söylemişti. Yani bu hayran teorileri her ne kadar durmadan paylaşılsa da, gerçeklik payları oldukça düşük. Eğer bu teori gerçekse bile, Taika Waititi ve senarist ekibi senaryolarını değiştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

    Thor: Love and Thunder ile ilgili ortaya atılan teoriye göre Jane'in kadın Thor olduğunu anlayabilmesi için, Thor'un meşhur çekici Mjölnir'i kaldırabilmesi gerek. Ama Mjölnir, Thor: Ragnarok'ta Hela tarafından yok edilmişti. Bu durumda akıllara ya Love and Thunder'ın Ragnarok öncesinde geçmiş olabileceği ya da Loki'nin gittiği alternatif zaman çizgisinde geçebileceği geldi.

    Avengers: Endgame'de Iron Man, Ant-Man'in kullandığı teknolojiyle birlikte Loki'nin tutuklandığı ana gidip Tesseract'i almak istemişti. O sırada işler ters gitti ve Loki kaçmayı başardı. Ama Loki'nin kaçtığı zaman dilimi, alternatif zaman dilimiydi. Yani asıl zaman çizgisinin geleceğini etkilemiyordu. Teoriye göre Jane, Loki'nin bulunduğu bu alternatif zaman çizgisinde yer alıyor olabilir. Bu durumda Thor'un hikayesi resmen sıfırlanmış olacak.

    Yeni Thor filminin Marvel'ı hangi yöne sürükleyeceğini bekleyip göreceğiz. Loki'nin kendine ait bir dizisinin Disney+'ta izleyici karşısına çıkacağı biliniyor. Disney yeni planları için geçtiğimiz yıl içerisinde harekete geçmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top