Hesabım
    Netflix, Ryan Reynolds ve Shawn Levy Ortaklığında Çekilecek İsimsiz Filmi Satın Aldı

    Aksiyon türündeki filmin satış savaşını Netflix kazandı.

    Netflix bir kez daha Ryan Reynolds'la çalışmak için ilk adımı attı. Variety'nin haberine göre, “6 Underground” sonrası yeniden bir araya gelecek olan Reynolds ve Netflix, “Night at the Museum”un yönetmeni Shawn Levy tarafından yönetilecek isimsiz bir aksiyon-macera filmi için ortaklık kuracak. Netflix, bu yeni projeyi, “6 Underground”un arkasındaki ekip olan Skydance Media'dan satın aldı. Benzer bir anlaşma “The Old Guard” filmi için de yaşanmıştı.

    Reynolds ve Levy, bu filmden önce, 11 Aralık 2020 tarihinde gösterime girmesi planlanan aksiyon komedisi “Free Guy”da beraber çalıştı. Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) filmin son taslağını yazıyor. Filmin konusu şimdilik tamamen gizlilik altında tutuluyor. Tropper’ın yeniden yazımı TS Nowlin, Mark Levin ve Jennifer Flackett'ın senaryosuna dayanıyor. David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger, Skydance adına yapımcılık görevini üstleniyor.

    Skydance’ın gelecek filmleri arasında, hepsi Paramount ortaklığında çekilen “Top Gun: Maverick”, “Snake Eyes” ve “The Tomorrow War” yer alıyor. Reynolds’un gelecek filmleri arasında ise “The Croods 2”, “The Hitman’s Wife' Bodyguard” ve “Red Notice” bulunuyor. Aksiyon filmi Red Notice'ın kadrosunda Reynolds'a Dwayne Johnson ve Gal Gadot eşlik edecek. Netflix, 2019 yılında Universal'dan “Red Notice”ın haklarını da satın aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top