Hesabım
    The New Mutants'ın Aksiyon Dolu Açılış Sahnesi Yayınlandı!

    Comic-Con'a özel olarak The New Mutants'tan yeni detaylar paylaşıldı.

    Defalarca ertelenen The New Mutants, Comic-Con'a damgasını vurdu. Filmin açılış sahnesi ve ardından da son fragmanı paylaşıldı. Yeni Mutantlar'ın Disney'in genel izleyici kitlesine hitap etme geleneğinden son derece uzak olduğunu açılış sahnesinde görebiliyoruz. İnsanlar için tehlikeli olduğu söylenen ergenlik çağındaki mutantların tutulduğu bir hastaneye fragmanda konuk oluyoruz.

    Bu yıl Comic Con etkinliği online olarak gerçekleştirildi. Comic Con At Home, 27 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 23 Temmuz'da ise The New Mutants ve ekibi, etkinlik paneline konuk oldu. Bu sırada da The New Mutanst'ın açılış sahnesi ve final fragmanı paylaşıldı. Film, psikiyatrik olarak kontrol altında tutulan bir grup genç mutantı odağına alıyor. Ancak orada da garip olaylar yaşanmaya başlayacaktır. Genç mutantlar, şimdi bu garip olaylarla zorlu bir mücadeleye girişmek ve arkadaşlıklarını korumak zorundadırlar.

    Panele  Panele yönetmen Josh Boone, oyunculardan Maisie WilliamsAnya Taylor JoyCharlie HeatonAlice BragaBlu Hunt ve Henry Zaga katılım sağladı. The New Mutants onlarca kez ertelemeye maruz kalmıştı. 20th Century Fox ve Disney'in birleşmesi bunun en büyük nedeni oldu. Ama son olarak coronavirüs salgını filmin gösterime girmesine engel olmuştu. Yönetmen Josh Boone, pes etmemeye devam ediyor. Hatta devam filmi için de planları bulunuyor. Diğer yandan artık Kevin Feige ve Marvel ekibi X-Men çizgiroman haklarına sahip. Yani X-Men evreninin geleceği belli değil.

    Eğer daha fazla engel çıkmazsa The New Mutants 28 Ağustos'ta izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top