Hesabım
    Joe Keery Başrollü "Spree"den Fragman!

    Spree filminin fragmanı resmi olarak paylaşıldı.

    Stranger Things dizisinin yıldız oyuncusu Joe Keery'nin başrolünde yer aldığı komedi gerilim filmi Spree'den fragman paylaşıldı. Kırmızı bantlı fragmanda olanlara göre kendini ve yaptıklarını belgesele dönüştüren bir genci filmde izleyeceğiz. Mockumentary, slasher korku ve komedi türlerinden birer parça aldığı aldığı görülen Spree'nin yönetmenliğini Eugene Kotlyarenko üstleniyor.

    Sundance Film Festivali seçkisinde yer alarak dünya prömiyerini ilk kez geçtiğimiz Ocak ayında yapan Spree'nin konusu ise şöyle: Spree, sosyal medyada viral olmak için ölümcül bir plan yapan bir gencin hikayesini konu ediyor. Kurt Kunkle, sosyal medyayı takıntılı olan bir gençtir. Spree adında yolculuk paylaşımı yapan bir şirketin sürücülerinden olan Kurt, şirketin tanıtımını yapıp sosyal medyada viral olmak için ölümcül bir plan yapar. Kameralarla dolu aracında bir cinayet çılgınlığına katılan Kurt’ü durdurabilecek tek kişi ise yıldız olmak için çeşitli fikirlere sahip olan bir komedyendir.

    Spree'nin başrol oyuncusu Joe Keery'nin yıldızı ilk kez Netflix yapımı Stranger Things'te parlamaya başlamıştı. Şimdi ise oyunculuğunu daha iyi kanıtlayabileceği yapımlarda görmeye başlıyoruz. Her ne kadar eleştirmenlerden tam not alamasa da Spree, türünün merak edilen filmleri arasında yer alıyor. Spree'de Keery'ye eşlik eden oyuncular arasında Sasheer Zamata, Mischa Barton, John DeLuca, Josh Ovalle, Lala Kent, Frankie Grande, Kyle Mooney ve David Arquette bulunuyor.

    Joe Keery'yi Spree'nin ardından Ryan Reynolds'lı Free Guy filminde izleyeceğiz. Spree'nin 14 Ağustos'ta dijital gösterimini yapacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top