Hesabım
    George Clooney, Roman Uyarlaması "The Tender Bar" İçin Çalışmalara Başladı

    Clooney, filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek.

    Dark Castle Entertainment

    George Clooney, Amazon Studios ile J.R. Moehringer'ın büyüme hikayesi barındıran romanından uyarlayacağı "The Tender Bar” adlı uzun metrajlı filmi yönetmek ve yapımcılığını üstlenmek için görüşmelerde bulunuyor. Clooney ve yapımcı partneri Grant Heslov, Ted Hope'la birlikte Smokehouse Pictures adı altında filmi çekecek.

    “The Departed” filmi için uyarlama senaryo dalında Akademi Ödülü kazanan William Monahan, “The Tender Bar”ın senaryosunu yazdı. 2005 yılında yayınlanan Moehringer kitabının uyarlaması daha önce Sony Pictures'da kurulmuştu ama sonuca ulaşılmadı. Hikaye, babasını küçük yaşta kaybeden genç bir çocuğun hikayesine odaklanacak. DJ olan babası ortadan kaybolan genç, teselliyi ona küçükken sahip çıkan amcası ve babasının arkadaşlarında arayacak. Artık bir yazar olan genç adam, artık babasının sesini duyamadığında, köşedeki barda çaresizce anılara tutunmaya çalışacak.

    Moehringer, aynı zamanda bir gazeteci ve 2000 yılında Pulitzer Ödülü kazandı. Clooney’in yönetmenlik yaptığı filmler arasında “Confessions of a Dangerosu Minf”, “Good Night, Good Luck”, “Leatherheads”, “The Ides of March", “The Monuments Men” ve “Suburbicon” yer alır. Ayrıca Netflix ve Anonymous Content için yaklaşan kıyamet sonrası gerilim filmi “The Midnight Sky”da Felicity Jones'un karşısında oynayacak ve Hulu için birkaç “Catch 22” bölümü yönetti.

    George Clooney, yönettiği filmlerden Good Night, Good Luck için en iyi yönetmen kategorisinde Oscar adaylığı kazandı. Aynı sene, Syriana filmindeki performansıyla yardımcı erkek kategorisinde heykelciği evine götürmeyi başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top