Hesabım
    ‘Vikings’in Yıldızı Alexander Ludwig, Netflix Gerilimi ‘Night Teeth’in Kadrosunda

    Alexander Ludwig'in yeni projesi belli oldu..

    History Channel’ın hit dizisi Vikings ve Sony'nin gişe rekorları kıran filmi Bad Boys for Life'ta oynadığı rollerle tanınan Alexander Ludwig, yönetmen Adam Randall'ın Netflix gerilim filmi Night Teeth'in başrolünde oynamak için anlaşma imzaladı. Mad Men’den tanıdığımız Bryan Batt ve Knives Out oyuncusu Marlene Forte da daha önce filmde yer alacağı açıklanan isimler.

    Filmin yardımcı rollerinde ise Jorge Lendeborg Jr., Debby RyanLucy Fry, Alfie Allen ve Raúl Castillo bulunuyor. Brent Dillon senaryoyu kaleme alan isim oldu. Filmde, Los Angeles'ta parti dolu bir gece geçirmek için yola çıkan iki gizemli kadının kendilerini taşıyan genç bir şoförle (Lendeborg Jr.) yaşadıkları olaylar anlatılıyor. Yolcuların gerçek kimlikleri ve gölgelerde gizlenen tehlikeli bir yeraltı dünyası ortaya çıktığında hayatta kalmak için savaşmalıdır.

    Filmin yapımında Unique Features’dan Vincent Gatewood, 42’den Ben Pugh ve Charlie Morrison yer alırken, Bob Shaye ve Erica Steinberg üst düzey yapımcı olarak görev yapıyorlar. Ludwig’in daha önceki filmleri arasında Hunger Games, Sony'nin When the Game Stands Tall ve Roland Emmerich’in yönettiği Midway yer alıyor. Michael Shannon ve Charles Melton'ın da rol aldığı üniversite spor ligi hakkında bir film olan Ivy League ve Starz serisi Heels ise yapım aşamasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top