Hesabım
    Guillermo Del Toro, Korku Filmi "Antlers" Paneline Katıldı

    Comic Con At Home'dan Guillermo Del Toro geçti.

    Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro, korku türündeki Antlers filmi için Comic-Con At Home paneline katıldı. Yapımcı olan Del Toro panele, Antlers'ın yönetmeni Scott Cooper ile birlikte katılım sağladı. İkili, bir filmi hayata geçirmek üzerine konuştu. Sohbetlerinde Godfather'dan korku türünün kendisine kadar birçok konudan bahsettiler.

    Comic-Con At Home, 25 Temmuz tarihinde Guillermo Del Toro ve Scott Cooper'ı evlerinde online olarak konuk etmişti. Katıldıkları panelde Searchlight'ın geliştirdiği korku filmi "Açgözlü" hakkında konuştular. Bir filmin yapım süreci, sinema sektörü ve filmin görsel tasarım yönü tartışma konusu oldu. Antlers filmi için de Wendigo filmindeki yaratık tasarımlarından ilham alındığı açıklandı.

    Coronavirüs sangınının patlak vermesinden önce vizyona girmesi planlanan, ancak başarısız olunan Antlers'ın konusu ise şöyle: Açgözlü, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele edecektir. Antlers'ın oyuncu kadrosunda Keri Russell'ın yanı sıra Jesse PlemonsScott Haze gibi isimler bulunuyor. Filmin yapımcıları arasında Guillermo Del Toro'nun yanı sıra David S. Goyer de bulunuyor.

    Comic Con At Home, bu yıl coronavirüs nedeniyle evlerden gerçekleştirildi. Etkinlik sırasında The New Mutants gibi önemli filmlerden yeni fragmanlar paylaşıldı ve birçok panel düzenlendi.

    Antlers'ın 19 Şubat 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top