Hesabım
    Zack Snyder, Justice League'de Joss Whedon'ın Çektiği Hiçbir Sahneyi Kullanmayacak

    Zack Snyder'dan iddialı sözler geldi!

    Zack Snyder ve Joss Whedon arasındaki Justice League savaşı hızla devam ediyor. 2021 yılı içerisinde Justice League yeniden kurgulanarak HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak. Snyder'ın söylediklerine göre filmde Joss Whedon'ın çektiği bir sahne bile kullanılmayacak.

    Coronavirüs nedeniyle evlere taşınan etkinlik Comic-Con At Home'a Zack Snyder da konuk oldu. Snyder, Justice League'in yönetmen koltuğuna oturmuş, ancak kızının ölümü sonucunda projeyi yarıda terk etmek zorunda kalmıştı. Warner Bros da filmi Joss Whedon'a devrederek Snyder'ın kurguladığı her şeyin çöpe atılmasına neden olmuştu. Snyder, bir yıllık uzun uğraşları sonucunda Warner Bros'u ikna etti ve milyonlarca dolar harcayarak yeniden Justice League'in kurgulanmasına karar verilmişti.

    Zack Snyder, Comic-Con At Home'da bu konuda şu sözleri sarf etti: "Ben filmden ayrıldıktan sonra çekilen herhangi bir sahneyi kullanma gibi bir ihtimal yok. Benim çekmediğim bir kareye yer verilmesinden önce filmi yakardım. Bunlar gerçekler. Eğer bunu düşünürsem bile bitmişim demektir. Bu filmde diğer versiyona ait olan ve benim izlemediğim herhangi bir şey anımsarsanız bunun nedeni, daha önce çekimleri yapmış olmamdır. O (Whedon) da hangisi olduğunu bilmediğim canavarları benden ödünç aldı."

    Zack Snyder'ın sözlerinden anlaşıldığı kadarıyla Joss Whedon'a çok sinirli gibi görünüyor. Ancak Whedon'ın da Warner Bros'un talimatlarını yerine getirdiği biliniyor. Whedon'ın seçilmesi ve filmin emanet edilmesi tamamen Warner Bros'un ellerinde olan bir şeydi.

    Justice League'in Snyder versiyonu, 2021 yılı içerisinde HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top