Hesabım
    "Killroy Was Here" Fragmanı Comic-Con'da Yayınlandı!

    Kevin Smith imzalı korku filminden fragman!

    Komedi filmlerinin başarılı oyuncusu ve yönetmeni Kevin Smith, bu kez korku ve komediyi harmanladığı "Killroy Was Here" filminin yönetmen koltuğuna geçti. Comic Con At Home etkinliği sırasında yayınlanan fragmanda bol bol slasher türünün izlerine rastlıyoruz. Ayrıca Killroy Was Here'ın bir bakıma korku filmlerini tiye aldığını da görüyoruz.

    Söylenenlere göre Kevin Smith, 2015 yılında Krampus isimli korku antolojisini beyaz perdeye aktarmak istiyordu. Ancak bu Noel Baba'nın karşısında duran bir canavarı konu edinen film, başka bir yönetmene gitmişti. Şimdi ise Smith -hayalindeki film olup olmadığını bilmiyoruz ama- yeniden bir korku antolojisiyle karşımıza çıktı. Killroy Was Here, tabii ki Krampus ile aynı hikayeye sahip değil. Orijinal korku yapımı, yanlızca Kevin Smith'in daha önce çektiği Tust filminin atmosferiyle benzerlikler taşıyor.

    Kevin Smith, Killroy Was Here'ın senaryosu üzerinde White Chicks filminin yazarı Andrew McElfresh ile birlikte çalıştı. 22 Temmuz'dan 26 Temmuz'da kadar devam eden Comic Con At Home'da da online olarak Killroy Was Here'ın fragmanı paylaşıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Ryan O'Nan, Azita GhanizadaChris Jericho gibi isimler bulunuyor. Kevin Smith son olarak karşımıza Jay and Silent Bob Reboot filmiyle çıkmıştı. Yönetmenin gelecek projeleri arasında Clerk 3 de bulunuyor.

    Filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top