Hesabım
    X-Men Spin-Off'u "The New Mutants"tan Altyazılı Fragman!

    The New Mutants, izleyicileriyle buluşmaya hazır.

    Son olarak Comic Con At Home'da tüm kadrosunu ve ekibini bir araya getiren The New Mutants'tan altyazılı fragman paylaşıldı. Topluma zarar verdiği düşünülen ergenlik çağındaki mutantların bir hastaneye kapatıldığı Yeni Mutantlar, atmosfer olarak korku türünü kendine seçiyor.

    Fox ve Disney'in birleşmesiyle birlikte Disney, The New Mutants'ın haklarına sahip olmuştu. Filmin vizyon tarihini onlarca kez erteleyen Disney, sonunda pes etmiş olacak ki The New Mutants yakın zamanda vizyona girecek. Geçtiğimiz yılki söylentilere göre filmin Amazon'da gösterime girmesi planlanıyordu. Yıldız oyunculardan Maisie Williams ve Charlie Heaton birkaç kez röportaj verdi ve filmin vizyona girememesinde Disney'i suçlu buldu. Yönetmen Josh Boone ise yılmadan The New Mutants'ı izleyici karşısına çıkarmak için çaba sarf ediyor.

    The New Mutants'ın açılış sahnesi ve yurt dışı için yapılan son fragmanı geçtiğimiz hafta Comic Con At Home etkinliği sırasında paylaşılmıştı. Özellikle açılış sahnesi, izleyiciler arasında heyecan yarattı. Ancak şu anda coronavirüsün tüm dünyaya hakim olmasının, The New Mutants'ın sinemalardaki gösterimine de olumsuz etki edeceği biliniyor. Yine de X-Men dünyasının hayranları ve sinemaseverler, filmin gösterim tarihi bekliyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda  Maisie WilliamsAnya Taylor JoyCharlie HeatonAlice BragaBlu Hunt ve Henry Zaga gibi isimler bulunuyor. Yönetmen Josh Boone'un aklında bir de devam filmi bulunuyor. Ancak Disney'in devam filmi için onay verip vermeyeceği kestirilemiyor.

    The New Mutants, 28 Ağustos tarihinde sinemalardaki izleyicilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top