Hesabım
    Müzikal Animasyon "Bir Ay Masalı"ndan Yeni Görsel Geldi

    Over The Moon'dan yeni detaylar paylaşıldı.

    Sony Imageworks tarafından geliştirilen müzikal animasyon filmi "Over The Moon" ile ilgili yeni ayrıntılar paylaşıldı. Çinli bir aileyi odağına alan "Bir Ay Masalı"nın paylaşılan yeni görselinde aile üyelerini tanıyoruz. Film, Ekim ayı içerisinde Netflix'teki yerini alacak.

    Seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John ChoRuthie Ann MilesMargaret ChoKimiko GlennArtt Butler ve Sandra Oh gibi isimlerin bulunduğu Over The Moon'un görselinde tüm karakterleri bir arada görüyoruz. Müzikal animasyon filminin konusu ise şöyle: Bir Ay Masalı, efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

    Tarzan ve Pocahontas animasyonlarının hikayesini kaleme alan, ayrıca Kobe Bryant ile birlikte yaptığı Dear Basketball filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Glen Keane'in ve John Kahrs'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Jennifer Yee McDevitt ve Audrey Wells'in senaryosuna imzasını attığı Bir Ay Masalı'nın Ekim ayının kaçında Netflix'teki izleyicileriyle buluşacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top