Hesabım
    8. Boğaziçi Film Festivali, Ekim'de İzleyici Karşısında Olacak!

    Boğaziçi Film Festivali'nin tarihleri resmi olarak açıklandı.

    Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Boğaziçi Film Festivali'nin açılış tarihi resmi olarak açıklandı. T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği ve TRT’nin Kurumsal İş Ortaklığı ile Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali, Ekim ayı içerisinde sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    8. Boğaziçi Film Festivali, izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ve Bosphorus Film Lab'ine katılabilmek için 4 Eylül tarihine kadar resmi site üzerinden başvuru yapılabilecek. Boğaziçi Film Festivali, 23 ile 30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında En İyi Film Ödülü'nün sahibi olan filme 100.000 TL değerinde ödüşü teslim edilecek. Ulusal Kısa Film Yarışması kapsamında ise En İyi Film 10.000 TL'nin; Ulusal Belgesel Kısa Film Yarışması kapsamında En İyi Film 10.000 TL'nin; Ahmet Uluçay Büyük Ödülü kazananı ise 25.000 TL'nin sahibi olacak.

    Bosphorus Film Lab, yerli sinemamıza destek vermeye devam edecek. Pitching Platformu'nda yarışan projelerden TRT Ortak Yapım Ödülü'ne ve Postbıyık Renk Düzenleme Ödülü'ne layık görülen filmler seçilecek. Ayrıca Work in Progress kapsamında değerlendirilen bir film 25.000 TL'nin sahibi olacak.

    8. Boğaziçi Film Festivali 23 Ekim ile 30 Ekim tarihleri arasında izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top