Hesabım
    Sam Rockwell, Müzisyen Merle Haggard'ı Canlandırabilir!

    Sam Rockwell ile görüşme yapılıyor.

    Açıklananlara göre ödüllü yıldız oyuncu Sam Rockwell, müzisyen Merle Haggard'ı canlandırabilmek üzere görüşmeler yapıyor. Merle Haggard biyografik filmini, Rockwell ile birlikte daha önce The Best of Enemies'de çalışan Robin Bissell kaleme alacak. Film, müzisyenin anı kitabı Sing Me Back Home'dan uyarlanacak.

    Merle Haggard, Amerika'da Country müzik efsanesi olarak tanınıyor. 2016 yılında hayatını kaybeden müzisyenin hayatı film oluyor. Upuzun bir kariyere sahip olan Haggard'ı, Moon, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Confessions of A Dangerous MindFosse / Verdon gibi yapımların ödüllü oyuncusu Sam Rockwell canlandırabilir. Film, Haggard'ın müzik kariyerinin yanı sıra Bonnie Owens ile olan aşk hayatını da konu edinecek.

    Amazon, Merle Haggard'ın kaleme aldığı Sing Me Back Home kitabının ve filmin haklarını aldı. Henüz Sam Rockwell ile anlaşma imzalanmadı. Ama Robin Bissell'in senaryo üzerinde çalışacağı kesin olarak biliniyor. Bissell daha önce The Best of Enemies filminin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Ayrıca Pleasantville ve Seabiscuit'in senaryosunu kaleme almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top