Hesabım
    G.I. Joe Spin-Off'u "Snake Eyes", 2021'e Ertelendi

    Snake Eyes'dan kötü haber geldi.

    Henry Golding'in yıldızı olduğu G.I. Joe spin-off filmi Snake Eyes için erteleme kararı alındı. Paramount bünyesinde vizyona girmesi planlanan filmin belirlenen ilk vizyon tarihi 23 Ekim 2020 olmuştu. Ancak 2021 yılına alınmasına karar verildi. Tam tarihi ise henüz belirsiz.

    Geçtiğimiz Şubat ayında çekimleri sona eren Snake Eyes'ın vizyona girmesi için geri sayım başlamıştı. Ancak coronavirüs salgını birçok film şirketinin vizyon takvimi etkilediği gibi Snake Eyes'ı da etkiledi. Şimdi ise filmin vizyon tarihi 23 Ekim 2020'den 2021'in belirsiz bir tarihine alındı. Önümüzdeki aylarda vizyona girmesi gereken onlarca film de 2021 yılına doğru itildi. Bu filmler arasında Mulan, Tenet, The French Dispatch, Death on The Nile, Top Gun: Maverick, A Quiet Place 2 gibi yapımlar bulunuyor.

    Snake Eyes'ın konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak çizgi romanlarda konu şöyle: Snake Eyes, kılıç ve bıçak gibi silahların kullanımında ölümcül yetenekleri olan bir ninja savaşçıyı konu ediniyor. Bir dövüş ustası olduğu için silahsızken de son derece tehlikeli olan Snake Eyes, G.I. Joe ekibine katılması için işe alınır. Bu ekibe alınana kadar hep tek başına çalışan karakterin geçmişi çok iyi bilinmiyor. Ancak bir helikopter kazasında yaşananların ardından konuşma yeteneğini kaybettiği biliniyor. Yüzünü saklamak için çeşitli maskeler ve kostümler kullanıyor. Snake Eyes'da Scarlett rolüyle Samara Weaving ve Snake Eyes rolüyle Henry Golding'in yanı sıra The Baroness ile La Casa De Papel'in yıldız oyuncusu Ursula Corbero; Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais yer alıyor.

    Coronavirüs salgınının sinema sektörünü büyük ölçüde etkilediği biliniyor. Bu nedenle filmlerin vizyon tarihleri ileriye alınsa da, o ileri tarihlerin de kesin olup olmayacağı bilinemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top