Hesabım
    "Tenet" Türkiye'de 26 Ağustos'ta Vizyonda Olacak!

    Tenet, ülkemizde ertelenmiyor.

    Christopher Nolan'ın imzasını attığı Tenet'in coronavirüs nedeniyle sürekli olarak vizyon tarihini değiştirmesi tüm dünyada olay yaratmıştı. Ancak filmin ülkemizdeki Ağustos ayı tarihinde yalnızca birkaç günlük değişikliğe gidildi. Böylece Tenet, 12 Ağustos 2020 tarihi yerine 26 Ağustos 2020'de vizyondaki yerini almış olacak.

    Robert Pattinson, John David Washington ve Elizabeth Debicki'nin yıldızı olacağı Tenet filmi için ülkemizde yeni bir tarih verildi. Resmi açıklamalara göre film, 26 Ağustos tarihinde IMAX seçeneğiyle sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. Ayrıca ikinci bir habere göre, Warner Bros'un dünya çapında 10. yılını kutlamak üzere tekrar vizyona sokma planı yaptığı Inception, ülkemizde de vizyona girecek. Inception için ise 14 Ağustos tarihi verildi.

    Tenet, coronavirüs salgını sonrası normalleşme sürecine girilmesinin ardından vizyona giren en önemli film olacak. Ancak Amerika'da ve dünyanın pek çok yerine gişede bir güvence olmaması nedeniyle filmin bir süre daha vizyona girmemesine karar verildi. Warner Bros'un açıklamalarına göre Amerika haricinde dünyanın birçok yerinde Tenet izleyici karşısına bir an önce çıkacak. Amerika'da ise her gün yüzlerce kişi hayatını kaybetmeye devam ediyor ve sinemalara gidilmesine sıcak bakılmıyor. Christopher Nolan ise sinemalar dışında filmini bir streaming platformunda göstermek istemiyor. Bu konuda herkes aklına WarnerMedia altında açılan streaming platformu HBO Max gelse de Nolan ve Warner, Tenet'in özellikle sinemalar için tasarlandığı konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

    Tenet, ülkemizde 26 Ağustos tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top